ANNITA GR: Οι συμμαθητές του τον υποχρέωναν να κάθεται σε ακαθαρσίες και τον χτυπούσαν

Θέματα επικαιρότητας αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αννίτα Πάνια και όχι μόνο...

Το Σάββατο 21 Μαρτίου, στις 17:00, στην εκπομπή «ΑΝΝΙΤΑgr» ένας 19χρονος φοιτητής μας εξομολογείται ότι έπεσε θύμα bullying. Τον χλεύαζαν, τον έβριζαν και τον είχαν βάλει στο περιθώριο. Εκείνος δέχονταν αδιαμαρτύρητα, για χρόνια, αυτή την κατάσταση και δεν μιλούσε σε κανέναν.

Επίσης, στο πλατό της εκπομπής και η συγκλονιστική μαρτυρία ενός αγοριού που οι συμμαθητές του τον έπιαναν από το λαιμό, τον πετούσαν στα κάγκελα του σχολείου, τον υποχρέωναν να κάθεται σε ακαθαρσίες και τον χτυπούσαν βάναυσα. Τους φοβόταν και εξαιτίας τους σταμάτησε το σχολείο.

Τέλος, μαζί μας και μια μητέρα που μας περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε ο γιος της εξαιτίας του bullying που βίωσε.

Την Κυριακή 22 Μαρτίου η Αννίτα Πάνια υποδέχεται μια νεαρή γυναίκα η οποία δηλώνει άθρησκη. Πιστεύει ότι το μυστικό για να πετύχουμε στη ζωή μας είναι μόνο η θετική σκέψη και τα μηνύματα που στέλνουμε στο σύμπαν.

Στην εκπομπή, επίσης, και μια γυναίκα που δεν έχει μείνει ποτέ χωρίς σύντροφο. Τέλος, στο «ΑΝΝΙΤΑgr» και ένας άνδρας που έχει πάντα δίπλα του τον φύλακα άγγελό του. Ισχυρίζεται πως η παρουσία των αγγέλων του άλλαξε τη ζωή.