Η Άννα Βίσση απάντησε για την «κομμένη» φωτογραφία του Νταλάρα!

Άννα Βίσση

"Άλλοι έχουν σκοπό να είναι εναντίον του κυρίου που το έκανε, άλλοι θέλουν να ιντριγκάρουν..."

Ο φακός του Happy Day συνάντησε την Άννα Βίσση, η οποία είναι στα καλύτερά της! Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για όλα, ακόμα και για τη φωτογραφία από την οποία αφαιρέθηκε η ίδια στο Photoshop. Πρόκειται για μια φωτογραφία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Νταλάρα το 1975 που ανέβηκε στο facebook του τραγουδιστή με την Άννα να… απουσιάζει!

«Δεν έχω καμία επαφή με την Άννα Βίσση, ούτε ξέρω τι κάνει!»

«Ζω τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερη κατάσταση, όταν έγινα γιαγιά δηλαδή. Είναι τόσο υπέροχο αυτό που όχι μόνο δεν σε κάνει να νιώθεις μεγάλη, σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο μικρή. Είναι ότι πιο υπέροχο έχω νιώσει στη ζωή μου.

[dfp_ads id=236982]

Η Σοφία είναι πιο αυστηρή από μένα κι ενώ είναι πολυάσχολη και ψάχνει και αυτή τον δρόμο της στη Νέα Υόρκη, είναι πολύ natural μάνα, πραγματικά τη νοιάζει.

Τα talent shows δεν είναι τωρινή κατάσταση, είναι κάτι που το εκμεταλλεύονται όλοι κι εγώ ακόμα. Μια δουλειά ήταν και την έκανα. Όλοι κερδίζουν κάτι και δεν μιλάω μόνο για τα χρήματα, μιλάω για τις ευκαιρίες που τους δίνονται.

Δεν θέλω να το πω αυτό! Δεν με ενδιαφέρει και δεν ξέρω και πώς έγινε (σ.σ. η κομμένη φωτογραφία του Νταλάρα). Όταν δεν ξέρεις πώς έγινε, απλά ανακυκλώνεις κάτι. Άλλοι έχουν σκοπό να είναι εναντίον του κυρίου που το έκανε, άλλοι θέλουν να ιντριγκάρουν… Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι καταστάσεις. Είναι τυχαία πράγματα, τα οποία καλό είναι να παραμένουν τυχαία».