Άννα Βαγενά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, όταν έκλαψαν Λιάγκας – Σκορδά!

Άννα Βαγενά

Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν ξέρω τι να πω, τα έχω χάσει και δε μου συμβαίνει συχνά»!

Η είδηση για τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη τα ξημερώματα της Τρίτης σκόρπισε θλίψη, όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η σύζυγός του Άννα Βαγενά, μιλούσε σε κάθε της συνέντευξη για τον άνθρωπο που λάτρεψε και έζησε μαζί του για περισσότερο από 40 χρόνια. Ήταν όμως μία της δήλωση που είχε συγκλονίσει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινό mou.

[dfp_ads id=236982]

Στις 24 Μαρτίου 2011 η Άννα Βαγενά είχε βρεθεί στην πρωινή εκπομπή του Mega. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν τότε μια κουβέντα μαζί της, από αυτές που λίγες φορές έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε στην τηλεόραση. Τα λόγια της για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη είχαν προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση:

«Όταν βρει κανείς τον άνθρωπο που αισθάνεται ότι είναι ο σύντροφός του, είναι αμαρτία να μη μείνει μαζί. Είναι ύβρις προς το Θεό.

Πάρα πολλές φορές είχαμε προστριβές. Αν δεν είχαμε δεν θα ήμασταν μαζί 40 χρόνια. Είχαμε και για γκομενιλίκια του Λουκιανού που είχε πολλά. Τι σας φαίνεται, ότι περνάνε έτσι αυτές οι σχέσεις πάνω από τα ροδοπέταλα; Δεν το δέχτηκα ποτέ εύκολα, στενοχωριόμουν και υπέφερα πάρα πολύ

Όταν ο Λουκιανός ήταν πολύ στενοχωρημένος, από διάφορα πράγματα και από προβλήματα υγείας που πέρασε, τον αγαπώ τόσο πολύ που έλεγα: «Δεν του τυχαίνει τώρα ένας έρωτας να χαρεί λίγο! Να αισθανθεί πιο καλά…» Αυτό είναι η άνευ όρων αγάπη».

«Δεν ξέρω τι να πω, τα έχω χάσει και δε μου συμβαίνει συχνά» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας συγκινημένος, ενώ τα μάτια της Φαίης Σκορδά είχαν πλημμυρίσει από δάκρυα. Στο τηλέφωνο, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης «απάντησε» λιτά αλλά με μοναδικό τρόπο: «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα, μονάχα εγώ το ξέρω»!