Animaniac: Οδηγός επιβίωσης για το Πάσχα και όσους έχουν κροτοφοβικούς σκύλους

Κυριακή 24 Απριλίου 2016, στις 15:00.

Η μεγάλη τους αγάπη για τα ζώα ένωσε μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων και τους έκανε μια παρέα, την παρέα του «Animaniac». Κάθε Κυριακή μεσημέρι, η Ίρις Καλφοπούλου, η Νικόλ Κοντογιώργη, η Εύα Πετρίδη, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Πάνος Απέργης και οι μικροί Αθηνά Λεοντή και Νικόλας Αρώνης μας λένε απίστευτες ιστορίες από τον υπέροχο κόσμο των ζώων.

Οδηγό επιβίωσης για το Πάσχα δίνουν οι κτηνίατροι-συνεργάτες του «Animaniac» αυτή την Κυριακή 24 Απριλίου σε όσους έχουν κροτοφοβικούς σκύλους και σε όσους τολμηρούς αποφασίσουν να πάνε εκδρομή παίρνοντας μαζί και τη γάτα τους.

Η θερμοκρασία ανέβηκε αισθητά, σκνίπες και κουνούπια έπιασαν δουλειά, οπότε καλό είναι να ενημερωθούμε για τη λεϊσμανίωση ή καλα-αζάρ. Και επειδή ο καιρός είναι ιδανικός για βόλτες θα μάθουμε τι προβλέπει η νομοθεσία για τη μεταφορά των κατοικιδίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Επίσης, θα γνωρίσουμε τον μοναδικό χειροπράκτη με εξειδίκευση στα ζώα, χάρη στην επιμονή του οποίου ο παράλυτος σκύλος Προκόπης περπάτησε κι έτσι γλύτωσε την ευθανασία.

Τέλος, θα συναντήσουμε την Μαρία Κορινθίου με δύο από τους τέσσερις σκύλους της και την παρέα τους.