Animaniac: Η νέα εκπομπή του Alpha!

Η μεγάλη τους αγάπη για τα ζώα ένωσε μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων και τους έκανε μια παρέα, την παρέα του «Animaniac».

Από την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 15:10, και κάθε Κυριακή μεσημέρι, η Ίρις Καλφοπούλου, η Νικόλ Κοντογιώργη, η Εύα Πετρίδη, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Πάνος Απέργης και οι μικροί Αθηνά Λεοντή και Νικόλας Αρώνης θα μας λένε απίστευτες ιστορίες από τον υπέροχο κόσμο των ζώων.

Θα μας γνωρίζουν τρομερές… μουσούδες!
Θα μας δείχνουν τα πιο αριστοκρατικά… μουστάκια που υπάρχουν, και όχι μόνο!
Μέσα από ειδικές ενότητες, η εκπομπή, θα εστιάζει στη σχέση στοργής και τον ιδιαίτερο δεσμό που αναπτύσσεται ανάμεσα σε ένα παιδί και το κατοικίδιό του, στην εκπαίδευσή του αλλά και στα θέματα υγείας που αφορούν στον μικρό μας φίλο. Παρακολουθούμε την καθημερινότητα μιας Κλινικής Μικρών Ζώων, τα επείγοντα περιστατικά, τις δύσκολες καταστάσεις, τα αστεία και περίεργα συμβάντα.  Είναι εύκολη η εκπαίδευση ενός αδέσποτου; Ακόμα, προτάσεις για κοντινές ή μακρινές αποδράσεις με το κατοικίδιό μας. Κάθε εβδομάδα ένας επώνυμος θα μας μιλά για τη σχέση του με το κατοικίδιό του και την εμπειρία να μοιράζεται τη ζωή του με ένα ζώο. Τέλος, θα λαμβάνουμε απαντήσεις σε ερωτήματα που μας απασχολούν, όπως: Περνάνε οι σκύλοι κρίση ηλικίας; Μπορούν φιλόζωοι και μη φιλόζωοι να συνυπάρξουν; Πώς μπορούν τα πουλιά, τα κουνέλια, τα ψάρια, τα χάμστερ, το φίδι να ζήσουν αρμονικά σ’ ένα «ανθρώπινο» περιβάλλον;  Σκοπός είναι αυτή η παρέα να γίνει όσο πιο μεγάλη γίνεται, ώστε να ανοίξει μια τεράστια αγκαλιά και να μπούμε μέσα όλοι: άνθρωποι και ζώα. 

Εταιρεία Παραγωγής: BNG Productions
Executive and Creative Producer: Φρόσω Ράλλη