Αγγελική Ζήκα:«Κάποια στιγμή σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο τους coaches»

«Σκέφτηκα ότι υπήρχε πιθανότητα να μην πατήσει κανείς το κουμπί και να ξεφτιλιστώ...Ζήτησα από τη παραγωγή να μη παιχτεί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο»

 Η Αγγελική Ζήκα που την προηγούμενη είδαμε στη σκηνή του »The Voice» και κέρδισε τους κριτές με την φωνή της, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και μίλησε για το πρόβλημα της υγείας της που την κράτησε μακριά το τραγούδι αλλά και για την σχέση που έχει με κάποιους από τους coaches του show… 

Η τραγουδίστρια  έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με σπουδαία ονόματα όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Πασχάλης Τερζής και ο Αντώνης Ρέμος! Η Αγγελική παραδέχτηκε πως έχει κάνει πολλές λάθος κινήσεις στα επαγγελματικά της!

Το 2009 έμαθε πως έχει καρκίνο στο στήθος » Έκανα τρεις εγχειρήσεις. Μόλις έκανα τη πρώτη εγχείρηση είπα στον γιατρό μου,  την Παρασκευή δουλεύω! Τελικά έκανα την εγχείρηση και πήγα την επόμενη εβδομάδα»

Για τη συμμετόχη της στο show είπε, «Φυσικά και σκέφτηκα να τους ενημερώσω ότι θα πάω στο The Voice. Δεν το έκανα όμως… από εγωισμό και γιατί ήξερα ότι δεν θα τους άρεσε! Σκέφτηκα ότι υπήρχε πιθανότητα να μην πατήσει κανείς το κουμπί και να ξεφτιλιστώ…Ζήτησα από τη παραγωγή να μη παιχτεί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο!»

Δείτε όσα είπε