Αγγελική Λάμπρη για Καπουτζίδη και την παρέα του Παρά Πέντε: «Κάποια πράγματα τα ξέρω και…»

Αγγελική Λάμπρη

Τι είπε για τα παράπονα που έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης από πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς;

Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε Στη Φωλιά των Κου Κου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην οικογένεια της, το μωράκι που έχασε μετά τη γέννηση της κόρης της, αλλά και το ενδεχόμενο να έμπαινε στη διαδικασία να κάνει δεύτερο παιδί τώρα.

[dfp_ads id=236982]

«Είμαι γεννημένη το 1974. Τώρα πια δεν ξέρω αν θα προσπαθούσα για δεύτερο παιδί. Καλό είναι να είναι πολύ κοντά αλλά δεν μας βγήκε. Μετά την ευτυχία χάσαμε ένα μωράκι και δυστυχώς τότε δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Το θεωρούσα δεδομένο και ήταν κάτι περίεργο και σοκαριστικό. Το κακό είναι ότι το είχα πει στη μικρή. Χάιδευε την κοιλιά μου, μου έλεγε «μαμά το μωράκι μας» και μετά ήταν σοκ για όλους. Στα παιδιά λες πάντα την αλήθεια. Ότι κάτι δεν πήγε καλά και ότι δεν έπρεπε να γεννηθεί αυτό το μωράκι και έφυγε από μόνο του.»

Η ηθοποιός αναφερόμενη στο πόσο διαφορετικός είναι ο ρόλος που υποδύεται στην παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» σε σχέση με εκείνον της Αγγέλας που υποδυόταν στην σειρά «Στο Παρά Πέντε» μέσα από την οποία μας συστήθηκε, ανέφερε: «Στο Γοργόνες και Μάγκες δεν θυμίζω σε τίποτα την Αγγέλα του Παρά Πέντε που πολλοί έχουν στο μυαλό τους και πολλοί έρχονται και λένε τρομάξαμε να σε γνωρίσουμε. Είμαι με τον Αντώνη από τότε. Έχω το Ευτυχάκι μου. Οι νονοί της Ευτυχίας είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος».

Σχολιάζοντας μάλιστα τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τα άτομα που τον πλήγωσαν από την σειρά, η Αγγελική Λάμπρη απάντησε: «Μπορεί ο Γιώργος να έχει κάποιο παράπονο. Για να το εκφράσει όλο αυτό προφανώς θα είχε κάποιο λόγο. Οπότε θα ρωτήσετε τον Γιώργο. Κάποια πράγματα τα ξέρω και δεν τα λες δημόσια. Όταν κάποιος σου προσφέρει κάτι με όλη του την καρδιά και με τη χαρά του, νομίζω ότι ναι οφείλεις να πεις ένα ευχαριστώ ή να του το δείξεις.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!