Ανένδοτος ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Γιώργος Λιάγκας πρέπει να τιμωρηθεί»!

Σπύρος Μπιμπίλας

"Εκείνη την ώρα που ο Γιώργος έκανε την πλακίτσα του πληρωνόταν, άρα κερδοσκοπούσε εις βάρος μου".

Ούτε ένα βήμα πίσω δεν πρόκειται να κάνει ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο ηθοποιός, καλεσμένος στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, ανέφερε τα εξής:

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου έστειλε γραπτό μήνυμα ο Γιώργος Λιάγκας…»

«Όταν προσποιείσαι ότι είσαι κάποιος κάνεις πλαστοπροσωπία, έχεις περάσει απ’ την άλλη πλευρά του νόμου, παρανομείς, οπότε πρέπει να τιμωρηθείς για να συνετιστείς. Εγώ ζήτησα από την αρχή δημόσια συγγνώμη, την οποία έδωσε, αλλά η δημόσια συγγνώμη δεν μου αρκεί.

[dfp_ads id=236982]

Αγωγή κάνω, ζητάω χρηματική αποζημίωση την οποία θα δώσω στο ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, γιατί είναι σίγουρο ότι θα το κερδίσω. Όταν κάποιος ξεπεράσει τα όρια του ανεκτού και του ηθικού νόμου, τότε πρέπει να τιμωρείται για να συνετίζεται όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και οι άλλοι που πιθανόν στο μέλλον να κάνουν τα ίδια πράγματα σε άλλα αθώα θύματα.

Επικοινώνησε μαζί μου και του εξήγησα ότι εγώ δεν αρκούμαι σε αυτή τη συγγνώμη. Θα πρέπει να φτάσουμε μέχρι τα δικαστήρια, ώστε ο ίδιος τιμωρούμενος να καταλάβει το λάθος του και να πληρώσει, διότι εκείνη την ώρα που ο Γιώργος έκανε την πλακίτσα του πληρωνόταν, άρα κερδοσκοπούσε εις βάρος μου. Δεν ήταν μια πλακίτσα στο σαλόνι μας».