Άνευ προηγουμένου παρενόχληση του Μπρούνο στον Συσσοβίτη!

Τον έβγαλε έξω από το πλατό η Σπυροπούλου και ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές!

«Το ‘πα με φόβο το δικό σου όνομα. Είπα ήρθε δεν ήρθε… Γιατί μας κάνεις τέτοια παιχνίδια;» ήταν η υποδοχή μετά παρατήρησης του Γιώργου Χρανιώτη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Δώδεκα παρά τέταρτο ήταν το ραντεβού με το ταξί από κάτω, δεν φταίω εγώ. Ήθελα να φάω και μια τυρόπιτα, με συγχωρείτε!», απάντησε ενοχλημένος ο ηθοποιός.

Μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη ήταν και ο Αλέκος Συσσοβίτης τον οποίο αγάπησε υπερβολικά ο Μπρούνο. Το μεγαλόσωμο σκυλί -νωρίτερα είχε τρομοκρατήσει τα κοριτσάκια του Άννυ- δεν άφησε ούτε δευτερόλεπτο σε ησυχία τον ηθοποιό. Όταν πια δεν μπορούσε να βγάλει το χέρι του από το στόμα του σκύλου ο Αλέκος Συσσοβίτης είπε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αν δαγκώνει πολύ δεν θα σου απαντήσω γιατί θα μαυρίσει το χέρι μου!» και φώναξε: «Έλα να σοβαρευτούμε! Κάτσε κάτω»!

Ο Παύλος Σταματόπουλος οδήγησε τον Μπρούνο έξω από το πλατό για μια ακόμα φορά, αλλά το ζώο επέστρεψε και πάλι πάνω στον ηθοποιό. Επιτέλους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να ασχοληθεί με το κατοικίδιο – σκληρά εργαζόμενο σκυλί της και το απομάκρυνε λέγοντας: «Παιδιά κάποιος μας κάνει πλάκα σήμερα! Δεν εξηγείται αλλιώς! Μην αγχώνεστε, συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές. Σας ζητάμε βαθιά συγνώμη! Και νόμιζα έφυγε ο ανάδρομος»…

//www.youtube.com/embed/68S2Mcsa7T8