Ανδρέας Λέοντας: Όσα αποκαλύπτει ο παίκτης του X Factor για την προσωπική του ζωή

Ανδρέας Λέοντας

Τι λέει για τον μέντορα του Γιώργο Θεοφάνους;

 

Ο Ανδρέας Λέοντας έχει γεννηθεί στις 26 Δεκεμβρίου του 1996 στη Λευκωσία και βρίσκεται λίγα μόλις βήματα από τον τελικό του X Factor. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη και στο Down Town Κύπρου για τα μηνύματα θαυμασμού που δέχεται, τον έρωτα και την προσωπική του ζωή, αλλά και πως είναι η συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Αν δεν ήσουν στην ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, με ποιον άλλο κριτή θα ήθελες να προχωρήσεις;

Με κανέναν. Ο Γιώργος είναι ο καλύτερος, κατά την άποψή μου, και ο πιο έμπειρος. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, νομίζω. Μόνο εκείνος θα μπορούσε να με βοηθήσει τόσο πολύ. Ε, είναι και Κύπριος, καταλαβαινόμαστε καλύτερα με δυο τρεις κουβέντες που θα πούμε στα κυπριακά. Είναι μέντορας.

Είναι και αυστηρός μαζί σου;

Είναι. Πολύ! Αλλά μόνο όταν πρέπει. Γενικά, είναι πολύ καλός, με συμβουλεύει και με νουθετεί. Αλλά όταν πρέπει, κάνει παρατηρήσεις. Μου λέει να προσέχω τις καταλήξεις μου, τα γυρίσματά μου… Ό,τι λέει το λέει για το καλό μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι πάντα δίπλα μου. Πάντα μου λέει: «Δείξε πόσο Λέοντας είσαι! Δείξε πόσο Λέοντας είσαι». Τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα.

Τώρα που είσαι περισσότερο γνωστός από τότε που τραγουδούσες στην Κύπρο, παίρνεις περισσότερα μηνύματα στα social media, από κοπέλες;

(χαμογελάει και δείχνει να ντρέπεται). Χωρίς υπερβολή, είναι πάρα πολλά. Προσπαθώ, όμως, να απαντάω σε όλα και να είμαι ευγενικός. Μου δίνουν δύναμη και κουράγιο όλα αυτά. Όταν τα διαβάζω είμαι πάντα με ένα χαμόγελο στο στόμα.

Υπήρξε κάποιο από αυτά τα μηνύματα που να σε έφερε σε δύσκολη θέση;

Όχι. Τόσο τα αγόρια όσο και οι κοπέλες είναι πολύ cool μαζί μου και με συγχαίρουν .

Ας το παραδεχτούμε όμως: πλέον έχεις περισσότερες κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο…

Σίγουρα υπάρχει μια αύξηση… (γελάει). Αλλά δεν με νοιάζει αυτό. Είμαι όπως ήμουν και πριν που δεν με ήξερε κανείς. Αν μου αρέσει μια κοπέλα, θα πάω εγώ και θα την προσεγγίσω. Εγώ θέλω να κάνω πάντα την πρώτη κίνηση.

Αν την κάνει εκείνη, θα ενοχληθείς;

Όχι, δεν με ενοχλεί ιδιαιτέρως. Αλλά είμαι της άποψης ότι ο άντρας πρέπει να εκτεθεί πρώτος και να πάει να μιλήσει.

Είσαι παλαιών αρχών;

Καθόλου. Είμαι ανοιχτόμυαλος. Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται όπως πρέπει.

Είσαι μόλις 20 ετών. Έχεις ερωτευτεί ποτέ;

Κι όμως. Έχω ερωτευτεί. Κι ευτυχώς κράτησε.

Είστε ακόμα μαζί;

Κάποιες συγκυρίες έφταιγαν κι έτσι θέλησα να μείνω μόνος μου, κάτι που θέλησε κι εκείνη για τον εαυτό της. Δεν είναι ότι της έκανα κάτι, ούτε εκείνη σε μένα.

Είσαι πιστός;

Ναι, πολύ.

Ποιος είναι ο τύπος γυναίκας που σου αρέσει;

Δεν έχω. Δεν είναι ότι προτιμώ τις μελαχρινές από τις ξανθές ή τις αδύνατες από τις πιο παχουλές. Εγώ ερωτεύομαι κεραυνοβόλα. Όταν δω μια κοπέλα και μου αρέσει πραγματικά, τότε θα πω μέσα μου «αυτή είναι!». Κι όταν έρθει η ώρα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, θέλω να γνωρίσω μια τέτοια κοπέλα. Η οικογένεια με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Στη σωστή στιγμή όμως…