Ανδρέας Λέοντας: Κλείνει τον λογαριασμό του στο Facebook – Τι έχει συμβεί;

Ανδρέας Λέοντας

Το μήνυμα του νικητή του X Factor

Ο νικητής του X Factor, Ανδρέας Λέοντας με μια του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενημέρωσε τους θαυμαστές του για την σελίδα που άνοιξε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας τους να επικοινωνούν από εκεί. Ο Ανδρέας Λέοντας ανέφερε μάλιστα στο μήνυμα του πως πρόκειται να κλείσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σε λίγες ημέρες.

«Επειδή σε λίγες μέρες θα κλείσω τον προσωπικό μου λογαριασμό στο fb κάντε like όσοι θέλετε εδώ να επικοινωνούμε από εδώ. Από χθες απαντάω στον καθένα ξεχωριστά! Όποιος θέλει μπορεί να μου στέλνει εδώ να μαθαίνει τα νέα και ότι άλλο θέλει:) σας ευχαριστώ και πάλι να είστε όλοι καλά» ανέφερε ο τραγουδιστής, ο οποίος φαίνεται πως αποκτά ολοένα και περισσότερους φαν που γέμισαν το όριο του προφίλ του.

Πριν λίγες ημέρες πάντως, ο Ανδρέας Λέοντας φαίνεται πως είχε δυσαρεστηθεί και είχε με μια άλλη του ανάρτηση απαντήσει στα μηνύματα που λάμβανε με παράπονα από τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες για το γεγονός ότι δεν είχε ακόμα ανταποκριθεί στα όσα του έγραφαν. Κάποια από αυτά μάλιστα τον χαρακτήριζαν ως σνομπ.

[dfp_ads id=236982]

«Λοιπόν επειδή λαμβάνω καθημερινά μηνύματα του τύπου ότι δεν απαντάω πλέον και είμαι σνομπ θα θελα να πω ότι όταν βρίσκω λίγο χρόνο τα βλέπω αλλά δυστυχώς είναι πολύ περιορισμένος ο χρόνος μου για να απαντήσω. Να ξέρετε όλα αυτά εμένα είναι που μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω και σας ευχαριστώ όλους μέσα από τη ψυχή μου! Μη μου κρατάτε μούτρα επειδή δε σας απαντάω αχαχα ☺️???????? καλό υπόλοιπο!» είχε γράψει ο Ανδρέας Λέοντας.