Ανδρέας Ανδρεανός – Αλεξάνδρα Ορφανού: Τι έγινε στο κόκκινο δωμάτιο του Power of Love;

Ανδρέας Ανδρεανός

Ανδρέας Ανδρεανός και Αλεξάνδρα Ορφανού έχουν έρθει πιο κοντά. Σε αμηχανία η Αλεξάνδρα στο κόκκινο δωμάτιο του Power of Love.

Η Αλεξάνδρα Ορφανού έχει ήδη εκφράσει στον Ανδρέα Ανδρεανό από την ημέρα που επέστρεψε στο Power of Love πως ήταν το πρόσωπο που την ενδιέφερε ανάμεσα στους παίκτες και έτσι στο επεισόδιο της Πέμπτης μάλλον δεν αποτέλεσε έκπληξη πως τον κάλεσε στο κόκκινο δωμάτιο… Ο Ανδρέας Ανδρεανός της ζήτησε να πάει πιο κοντά του και σε ερώτηση σχετική με το εάν του αρέσει που βρίσκεται εκεί μαζί της, ο παίκτης του Power of Love απάντησε πως του αρέσει σαν κοπέλα και πως του αρέσει όλο αυτό.

[dfp_ads id=236982]

«Ήμουν και δυο βδομάδες έξω και ηρέμησα από όλα τα δικά μου τα προηγούμενα. Σε είχα δει. Δευτέρα Μπήκες, εγώ μπήκα Παρασκευή. Πρόλαβα να δω 2-3 επεισόδια. Μου άρεσε ο χαρακτήρας σου» είπε ο Ανδρέας Ανδρεανός και η Αλεξάνδρα Ορφανού δεν έκρυψε την αμηχανία της καθώς εκείνος της έλεγε να έρθει πιο κοντά. «Θες να με φιλήσεις;», «Όχι» απάντησε εκείνος αποφεύγοντας την κίνηση της. Και μπορεί να μην έδωσαν φιλί, αλλά ήρθαν αρκετά κοντά μετά από αυτό το τετ α τετ.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Power of Love!