Άναυδη η Μπέσσυ Αργυράκη με τις αποκαλύψεις της κόρης της!

Μπέσσυ Αργυράκη

Η Εβελίνα Νικόλιζα αποκάλυψε στο Happy Day τα «ντεφό» της μητέρας της.

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε στον καναπέ του Happy Day το πρωί της Τρίτης και η ομάδα της εκπομπής είχε μια έκπληξη φυλαγμένη για εκείνη. Η κόρης της, Εβελίνα Νικόλιζα, μίλησε σε ένα βίντεο για εκείνη και τα πράγματα που την ενοχλούν στη μητέρα της ή όσα δεν θα έλεγε κανείς πως είναι το ατού της.

«Μαγειρεύει κάποιες φορές, απλώς νομίζω δεν είναι το ατού της. Τρώμε με κίνδυνο της ζωής μας, αλλά τρώμε» είπε η Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία δεν μπορεί…«Που άμα τσακωθούμε για κάποιο θέμα, μετά θα την ακούς, ίσως για δυο ώρες στο σπίτι, που θα λέει, μουρμουράει.» Η Μπέσσυ Αργυράκη, πάλι κρίνοντας από τις αντιδράσεις της, δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα άκουγε.

[dfp_ads id=236982]

Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα πως η αφηρημάδα της μητέρας της, την έκανε μια φορά να πάει σε λάθος γάμο!

«Είναι αρκετά αφηρημένη. Επειδή ασχολείται με πάρα πολλά πράγματα και έχει πολλά στο μυαλό της, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να συγκεντρωθεί ακριβώς εκείνη τη στιγμή σε αυτό που κάνει. Είχε μπερδέψει τις ώρες για έναν γάμο, και πήγε σε λάθος γάμο. Κι έπιασε τη νύφη και της είπε «Πως αδυνάτισες έτσι;». Κι αυτοί κοιταζόντουσαν γιατί δεν ήξεραν ποιος την κάλεσε και γιατί είναι εκεί;» είπε η Εβελίνα Νικόλιζα, ενώ αναφερόμενη στο περιστατικό η Μπέσσυ Αργυράκη εξήγησε:

«Είχα πάει μια φορά για να ασφαλίσω μια οικογένεια και τους είχα δει μόνο για μια φορά. Γιατί είμαι και ασφαλιστική σύμβουλος εδώ και 18 χρόνια. Μετά επειδή ήμασταν στο να τους ασφαλίσω, λέω δεν πάω και στο γάμο; Αλλά δεν τους θυμόμουν καλά. Και τελικά την ώρα που έφευγα πια και τους χαιρέτισα και είδα και τη νύφη αδύνατη, τους είδα έξω και τους θυμήθηκα και ήταν ο επόμενος γάμος. Γιατί είχε καθυστερήσει ο προηγούμενος. Κι εκεί που ήταν να αφήσω το δώρο, το άρπαξα αμέσως κι έφυγα. Βέβαια είπα στους ανθρώπους ότι κάτι μου έτυχε και δεν μπορούσα να μείνω. Γιατί σκεφτόμουν όλους τους υπόλοιπους που θα με έβλεπαν να παίρνω σβάρνα τους γάμους.»

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια έβγαλε βόλτα το λουρί και ξέχασε τον σκύλο! [vid]