Αναβάλλεται το «Just»!

Το πολυσυζητημένο σόου του Mega δεν πρόκειται τελικά να κάνει πρεμιέρα στις 26 του μήνα... Ολο το ρεπορτάζ!

Αν κάνατε όρεξη, πολύ όρεξη για «Just the two of us» με την όρεξη δυστυχώς θα μείνετε! Και αυτό γιατί; Γιατί η πρεμιέρα του πολυσυζητημένου σόου του Mega αναβάλλεται. Βλέπετε, οι μέρες πέρασαν, ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα και οι εκρεμμότητες που υπάρχουν ακόμη είναι πολλές, γεγονός που ανάγκασε τους Megaλικούς να αποφασίσουν να σφυρίξουν μία μικρή καθυστέρηση για το «Just».

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές όχι το «Just» δεν θα βγει στον αέρα στις 26 Μαρτίου, αλλά ακριβώς μία εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη 2 Απριλίου.

Ενα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή το Mega σε σχέση με το στήσιμο της δεύτερης τηλεοπτικής έκδοσης του σόου, είναι η στελέχωση της κριτικής επιτροπής του, μιας και εκτός από τον Γιώργο Θεοφάνους ακόμα κανένας άλλος δεν έχει «κλειδώσει» για την θέση της κριτικής επιτροπής.

Οι… μνηστήρες πολλοί ανάμεσα στους οποίους οι φήμες θέλουν να βρίσκεται και ο Πέτρος Κωστόπουλος, αλλά και ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου, Δημήτρης Αργυρόπουλος. Τις επόμενες μέρες θα μάθουμε περισσότερα, μιας και αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Νάνσυ Νικολαΐδου