«Άλλο να σε σχολιάζει ο Λάρι Κινγκ και άλλο η Κατερίνα Καινούργιου»

Κατερίνα Καινούργιου

«Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να μην αφήνω τίποτα να πέσει κάτω, θα απαντώ, γι’ αυτό και παίρνω σαφή θέση σε ότι λέγεται».

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Διονύσης Αλέρτας στο Πρώτο Θέμα έπαιξαν στον αέρα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω”. Ο γνωστός pastry chef έκανε κι ένα σχόλιο για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία, από την πλευρά της, απάντησε.

[dfp_ads id=236982]

«Η αποχώρησή μου από το Dancing δεν με ενόχλησε. Ίσα ίσα που οι δουλειές μου τρέχουν. Ο σχολιασμός του Λιάγκα αντίθετα με ενόχλησε. Ότι υποτίθεται έγινα ότι έγινα, επειδή εκείνος και η Φαίη με έβγαλαν στο γυαλί. Δεν θα έκανα μια εκπομπή στην τηλεόραση μόνος μου. Τι να δείχνω κάθε μέρα; Δεν έχω εξάλλου το άγχος να υπάρχω στο γυαλί.

Όταν υπάρχεις μέσα από τη δουλειά σου, δεν έχεις τέτοιο άγχος. Ούτε με τους Αλβανούς με τους οποίους συνεργάζομαι πολλές φορές στη δουλειά, ούτε με τους γκέι έχω πρόβλημα. Είναι ενοχλητικό να ακούγονται αποσπασματικά φράσεις και κάποιοι να σπεύδουν να βγάζουν λανθασμένα συμπεράσματα.

Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να μην αφήνω τίποτα να πέσει κάτω, θα απαντώ, γι’ αυτό και παίρνω σαφή θέση σε ότι λέγεται. Άλλο να σε σχολιάζει ο Λάρι Κινγκ και άλλο η Κατερίνα Καινούργιου», είπε ο Διονύσης Αλέρτας.

Δείτε όσα είπε ο Διονύσης Αλέρτας και τι απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!