Αλκμήνη Χατζηγιάννη: Τι λέει για τη σχέση Σεφερλή – Τσαβαλιά;

Αλκμήνη Χατζηγιάννη

Η συνεργάτιδα του Μάρκου Σεφερλή αποκαλύπτει...

Η Αλκμήνη Χατζηγιάννη μίλησε στο Φτιάξε καφέ να στα πω για τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τη σχέση που έχει η ίδια με την Έλενα Τσαβαλιά και την οικογένεια του.

[dfp_ads id=236982]

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα συνεχίσω να το λέω για πάντα. Ήταν ό,τι πιο όμορφο μπορούσε να έρθει στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Εγώ δεν σταματώ να γελώ με τον Μάρκο ποτέ. Ακόμα και όταν μιλάμε σοβαρά κάτι θα πετάξει, κάτι θα πει και θα πεθάνουμε στο γέλιο. Με την Έλενα Τσαβαλιά έχουμε συναντηθεί πολλές φορές. Δεν χάνω παράσταση ποτέ και ειδικά στο Δελφινάριο μπορεί να έχω πάει και πέντε και έξι φορές. Όταν βγαίνει η Έλενα αρχίζω και τσιρίζω. Την αγαπώ, τρελαίνομαι, η γυναίκα είναι θεά. Και τον Χάρη τον βλέπω, τον ζουλάω καμιά φορά, τον φιλάω. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις» λέει η τραγουδίστρια.

Για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε κρίση στο γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά η Αλκμήνη δηλώνει: «Είμαστε φίλοι, τον γνωρίζω τον άνθρωπο κάποια χρόνια αλλά δεν είμαστε και κολλητοί. Όχι, ποτέ δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου και την Έλενα την έχω πετύχει και πάρα πολλές φορές εκτός θεάτρου και είναι υπέροχα μαζί, αγαπιούνται. Υπάρχει ένας έρωτας που μετράει χρόνια. Έχουν ένα παιδάκι. Να είναι πάντα καλά εύχομαι και δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι.»