Αλκιβιάδης Αϊβάζης: Ο αδελφός του Γιάννη Αϊβάζη λύνει τη σιωπή του για τη σύλληψη και την αθώωση του!

Αλκιβιάδης Αϊβάζης

Ο παρουσιαστής μιλά πρώτη φορά για τη σύλληψή του για εξαπάτηση φοιτητών και την αθώωση του.

Ο παρουσιαστής Αλκιβιάδης Αϊβάζης, ο αδελφός του ηθοποιού Γιάννη Αϊβάζη μίλησε πρώτη φορά για την υπόθεση της σύλληψης του και την αθώωση του στο «Όλα Ξεκόλλα» και στον Θέμο Αναστασιάδη.

[dfp_ads id=236982]

Ο 40χρονος παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη είχε πρωταγωνιστήσει σε μια υπόθεση Όπως είχε γραφτεί, ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης είχε συλληφθεί, μετά από καταγγελίες φοιτητών, για απάτη, εκβιασμό, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ενώ οι καταγγελία τον ήθελε να εξασφαλίζει προνόμια στους φοιτητές έναντι αμοιβών.

Μετά την αθώωση του ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε σχετικά με την υπόθεση…

Τι συνέβη;

«Αυτή η ιστορία αν έχεις διαβάσει Αλέξανδρο Δουμά, Κόμη Μοντεκρίστο, ήταν ακριβώς το ίδιο, στο παρά ένα αποδείχτηκε ότι εγώ δεν έχω κάνει κάτι. Έκανε ανάκληση της κατάθεσης του ο ένας που έλεγε κάτι για ληστείες, ότι πήγα τον λήστεψα. Ήταν δύο ένας Έλληνας, ένας Άραβας. Εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πέρασα. Όχι από την πλευρά του κρατητηρίου, γιατί υπήρχε άψογη συμπεριφορά, όχι επειδή είμαι ο αδελφός του Αϊβάζη, δεν ξέραν τίποτα. Είδα πράγματα εκεί που μου κάναν τρομερή εντύπωση. Κρίμα γιατί καταστρέψαν τη ζωή τους τα παιδιά αυτά. Εννοώ ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε ένδικο μέσο για ό,τι έγινε.

Τον έναν ήξερα, τον άλλον δεν τον ήξερα. Με τον άλλον είχαμε βρεθεί μια φορά για δύο λεπτά. προφανώς υπήρχε οικονομική συναλλαγή μεταξύ τους. Προφανώς είχε φάει λεφτά ο Έλληνας από τον Άραβα και προσπάθησε να τα φορτώσει και εγώ είχα το κατάλληλο προφίλ. Εγώ δεν ξέρω καν που είναι η φοιτητική εστία. Εμένα μου σύστησε ο Έλληνας τον Άραβα σαν χορηγό της εκπομπής και ο Άραβας από ό,τι διάβασα μετά στην κατάθεση, για μένα ήξερε ότι εγώ είμαι αυτός που βγάζω τα πτυχία. Από τις συμπληρωματικές καταθέσεις που διάβασα, από τις οποίες με αθώωσε ο Άραβας λόγω τύψεων, λόγω του ανακριτού που τον πίεσε, γιατί του είπε πρόσεξε να δεις γιατί θα πάει ένας άνθρωπος φυλακή 7-8 χρόνια. Εγώ πίστευα ότι θα πάω φυλακή. Δεν μπορούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Είναι τόσο πολύ καλοστημένο… Απλώς έγινε το λάθος στην ευαισθησία του Άραβα και είπε την αλήθεια. Εγώ έπαθα σοκ με τα ποσά που είχε πάρει ο Έλληνας.»

«Το απίστευτο είναι το “αδερφός γνωστού ηθοποιού”… Που είδα έναν άνθρωπο 70 χρονών, τον πατέρα μου να έρχεται να μου λέει, και να τον βλέπω να κλαίει. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος ακόμα για αυτό και προσπαθώ να ηρεμήσω.»