Αλήθειες με τη Ζήνα: Νοσταλγικό αφιέρωμα στις σειρές της 25ετίας

Τι είπαν Ρέππας, Καστάνη, Παπακωνσταντίνου, Ευθυμιάδης, Μπάρμπα, Μπέζος, Καπουτζίδης, Χαραλαμπίδης;

Φέτος η ιδιωτική τηλεόραση κλείνει 25 χρόνια ζωής και οι αρκετές εκπομπές έχουν φτιάξει αφιερώματα, τα οποία μας γεμίζουν νοσταλγία και μας κάνουν να συγκινούμαστε, καθώς πολλές σειρές, τηλεπαιχνίδια και άλλες εκπομπές, βρίσκονται… θαμμένα μέσα στο μυαλό μας. Η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα και ετοίμασαν ένα υπέροχο βίντεο για τις σειρές της 25ετίας. Αρκετοί ηθοποιοί μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, βάζοντας ο καθένας από μία πινελιά στον… πίνακα της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μιχάλης Ρέππας: «Το ‘δις εξαμαρτείν’ δεν είχε στην αρχή αποδοχή από το κοινό και μου έλεγε ο Τζώνη Καλημέρης ότι ‘κάνε υπομονή, είναι καλή δουλειά’».

Ελένη Καστάνη: «Ο πιο αγαπημένος μου ρόλος ήταν στο ‘Τι ψυχή θα παραδώσεις’, η Φωφώ. Είχε ένα άλλο επίπεδο, ένα βάθος, δεν ήταν μόνο κωμικός ρόλος».

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Έχω κάνει κάποιες επιτυχίες και κάποια που δεν τα έχει δει άνθρωπος. Η Ελίζα μου άρεσε από το ‘Η Ελίζα και η Άλλη’».

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στο σίριαλ ‘Για την Άννα’ ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου. Το 1995 ήρθε η μεγάλη μου επιτυχία, το Ντόλτσε Βίτα και πραγματικά από εκεί και μετά άλλαξε η επαγγελματική μου ζωή».

Βάνα Μπάρμπα: «Το Τζιβαέρι ήταν μια από τις πιο αγαπημένες μου δουλειές. Η ‘Χειμωνιάτικη Λιακάδα’ στο Star. Θυμάμαι με τον Γκλέτσο που σκοτωνόμασταν στα γυρίσματα. Δεν ερχόταν, δεν ερχόμουν, το συνεργείο μας περίμενε ώρες, σκοτωμοί».