«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Αφιέρωμα στα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης

Σήμερα, η Ζήνα Κουτσελίνη θα υποδεχθεί στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανθρώπους, που έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία με αφορμή τα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών Μανούσος Μανουσάκης, ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, η παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση και η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, θα μοιραστούν με τη Ζήνα Κουτσελίνη τις προσωπικές τους αλήθειες και αναμνήσεις από τα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης.

Γιορτάζουμε τα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης και κάνουμε αναδρομή σε τηλεπαιχνίδια, σόου, εκπομπές και παρουσιαστές, που άφησαν εποχή.

Αναπολούμε έντονες στιγμές και συναισθήματα και μιλάνε στην κάμερα της εκπομπής οι: Κάρολος Αλκαλάι (Γενικός Διευθυντής Star), Σταμάτης Μαλέλης, Πόπη Τσαπανίδου, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Καπουτζίδης, Χάρης Ρώμας, Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Ρήγας, Ελένη Καστάνη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ντέλλα Φώσκολου, Μεγακλής Βιντιάδης, Σοφία Βόσσου, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Μυρτώ Αλικάκη.