Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήρης Παπαμιχαήλ: «Από την ημέρα του γάμου τους δεν ξεκίνησαν καλά…»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένας άνθρωπος σκληρός και απόλυτος στις απόψεις του και...»

Ο αδελφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αντώνης Βουγιουκλάκης και ο ανιψιός της Αιμίλιος μιλούν για την ηθοποιό αποκαλύπτοντας για τη ζωή της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Από την αρχή, την ημέρα του γάμου δεν ξεκίνησαν καλά. Ίσως ήταν στα μέσα του Παπαμιχαήλ σφηνωμένη η ζήλεια. Γιατί υπήρχε ένας ανταγωνισμός από τα χρόνια της δραματικής σχολής. Οι προσπάθειες της Αλίκης να εξελιχθεί σε μια αρμονική ζωή, σε μια ευτυχισμένη ζωή ήταν πάρα πολλές και δυνατές και ατελείωτες. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ κάπου ξέφευγε, κάπου έχανε το παιχνίδι. Μέχρι που έφτασαν σε κάποιο σημείο που έφτασαν στο διαζύγιο. Αλλά μετά επειδή ήθελε να ικανοποιήσει και μια επιθυμία του παιδιού τους ξανασμίξανε και παίξανε και το εκπαιδεύοντας τη Ρίτα, κι άλλο ένα έργο μαζί», λέει ο αδελφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην εκπομπή Εμείς.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένας άνθρωπος σκληρός και απόλυτος στις απόψεις του και ένας άνθρωπος που υπερασπιζόταν πάντα τη γνώμη του και βεβαίως με τα πάθη που κάθε άνθρωπος είχε και έχει», συμπλήρωσε ο ανιψιός της.

Ενώ όσον αφορά στην σχέση που είχε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με τον γιο του, ο Αντώνης Βουγιουκλάκης ανέφερε: «Η σχέση του Γιάννη με τον πατέρα του δεν ήταν πάντα καλή γιατί όπως είπαμε είχε ξεσπάσματα, είχε νεύρα. Είναι γνωστό ότι έπινε. Ενώ η μητέρα του ήταν πολύ τρυφερή. Όταν είχαν χωρίσει τον πήγαινε η δασκάλα που είχε κάθε σαββατοκύριακο στον πατέρα του, γιατί τον είχε αναλάβει η μητέρα. Δεν ερχόταν πάντα ο Γιάννης ευχαριστημένος που πήγε στον πατέρα του. Και πολλές φορές δυσανασχετούσε να μην πάει. Έβγαζε κανείς το συμπέρασμα ότι κάτι τον ενοχλούσε. Όταν έφυγε η Αλίκη από τη ζωή, φαίνεται ότι ο Δημήτρης πρόσεξε και πολύ σωστά θα το πρόσεξε ότι ο Γιάννης δεν διαχειριζόταν αυτά τα τεράστια που κληρονόμησε. Ίσως είχε και άλλους δικούς του λόγους και έτσι έφτασε στο σημείο να τον αποκληρώσει στη διαθήκη.»

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη!