Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Νατάσα Καλογρίδη: Όλο το παρασκήνιο της βραδιάς…

Αλέξανδρος Λυκουρέζος

"Και να μη ήθελες να το παρατηρήσεις έπεφτε το μάτι σου. Που αγκαλιάζονταν, που φιλιόντουσαν, που μιλούσαν, που ήταν πάρα πολύ τρυφεροί. Καθόντουσαν στον κεντρικό καναπέ..."

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη βρίσκονται στο επίκεντρο του lifestyle ρεπορτάζ μετά την κοινή νυχτερινή τους έξοδο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day της Πέμπτης, αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες από την επίμαχη βραδιά:

[dfp_ads id=236982]

«Όλοι σοκαριστήκαμε όταν το μάθαμε. Δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί να ισχύει μια τέτοια σχέση. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα ο κύριος Λυκουρέζος.

Ένας άνθρωπος που ήταν εκείνη την ημέρα στην Πάολα τους είδε να φτάνουν. Ήταν πάρα πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους. Μου είπε αυτός ο φίλος μου, ότι και να μη ήθελες να το παρατηρήσεις έπεφτε το μάτι σου. Που αγκαλιάζονταν, που φιλιόντουσαν, που μιλούσαν, που ήταν πάρα πολύ τρυφεροί. Καθόντουσαν στον κεντρικό καναπέ.

Δεν ξέρω αν ήθελαν να το επικοινωνήσουν, σίγουρα δεν ήθελαν να το κρύψουν. Δεν τους ένοιαζε, αν τους κοιτάει κάποιος. Μου είπε εμείς φύγαμε 5:30 και αυτοί ήταν ακόμα εκεί και περνούσαν καλά».

Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Νατάσα Καλογρίδη: Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού