Αλεξάνδρα Τσόλκα: Η σκληρή κριτική της στο Mega για τα “Καλημερούδια”!

Τι είπε για Λιάγκα, Σκορδά και Ουγγαρέζο;

Στο πλατό του “The 2night show” βρέθηκε η Αλεξάνδρα Τσόλκα, η οποία απάντησε κλίθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να απαντήσει για πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα.

Γιώργος Λιάγκας: «Είναι πολύ δουλευταράς, επίμονος, μιλάει καλά τα ελληνικά, κάνει καλές συνεντεύξεις, χάνει το μέτρο, υπερβάλλει, παντού υπάρχει ένας μύθος».

Φαίη Σκορδά: «Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί της διπλανής πόρτας, ένα πολύ γλυκό κορίτσι, θα την ήθελα λίγο πιο πάνω γιατί την έχει καταπιεί λίγο η μεγάλη έντονη persona του Γιώργου Λιάγκα».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πώς είναι ο πελεκάνος στη Μύκονο; Ήταν ένα σύμβολο των πρωινών του Mega. Άλλαζαν κυβερνήσεις, καθεστώτα, έπεφτε το τοίχος του Βερολίνου, γίνονταν κοσμογονικές αλλαγές, οι παρουσιαστές δεν το συζητώ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν εκεί, στο Πρωινό του Mega, ένα με το σκηνικό, αμετακίνητος. Ότι και να γινόταν, το Mega σήκωνε στα χέρια τον Ουγγαρέζο. Όταν έφυγε από το Mega, κάτι… έσπασε μέσα μου. Ως παρουσιαστής πρέπει να βρει τη χημεία του στο συγκεκριμένο πράγμα που κάνει». 

Καλημερούδια, Mega, Ντορέττα Παπαδημητριου, Μάρκος Σεφερλής: «Την είδα λίγο φέτος στο πρωινό, αλλά ότι και να κάνει τώρα το Mega, είναι αργά. Είναι λάθος του Mega. Είναι λάθος του καναλιού, δεν μπορεί η γυναίκα. Επίσης, δεν μπορεί ο Μαρτάκης να κάνει συνεντεύξεις σε ένα πρόγραμμα. Ούτε η Ντορέττα μπορεί να κάνει συνεντεύξεις. Γιατί; Επειδή ξέρει τους ανθρώπους; Ούτε ο Μάρκος Σεφερλής έκανε καλές συνεντεύξεις, αλλά είχε από δίπλα την Χριστίνα Πολίτη που έχει γράψει χιλιόμετρα στα τακούνια της και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που έχει την εμπειρία και αναλάμβανα αυτοί. Επίσης πήγαιναν και έφερναν συνεντεύξεις απ’ έξω. Το Ougachallenge και οι συνεντεύξεις της Χριστίνας Πολίτη ήταν κάτι που είχες να δεις και να μάθεις. Πράγματα για την προσωπικότητα του άλλου και άλλα που σε ξάφνιαζαν. Εκεί σωζόταν το πράγμα. Εδώ τώρα, από πού να σωθεί; Από τη συνέντευξη του Μαρτάκη;».