Αλέκα Καμηλά: «Έχω δει ολόγυμνη την Ιωάννα Λίλη»

Κατερίνα Καινούργιου: «Κι εγώ σε έχω δει με το βρακάκι σου».

Σε μια πιπεράτη αποκάλυψη προχώρησε η Αλέκα Καμηλά στον αέρα της εκπομπής «Όλα παίζουν» που δήλωσε ότι έχει δει την Ιωάννα Λίλη εντελώς γυμνή. Η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της έσπευσε να τονίσει πως η ίδια έχει δει την Καμηλά με το βρακάκι της, ενώ ο Γιώργος Λιανός, γνωστός για το χιούμορ του, επισήμανε πως έχει κάνει τρύπες στο καμαρίνι του, προκειμένου να βλέπει τις συμπαρουσιάστριές του.

«Τώρα που μιλάμε για την Ιωάννα, θέλω να σας πω ότι την Ιωάννα την έχω δει κάποια στιγμή πριν πάρα πολλά χρόνια και το λέω και κοιτάω όλα τα αγόρια του πλατό, την έχω δει όπως τη γέννησε η μάνα της και έχει το πιο συγκλονιστικό κορμί που έχω δει live σε γυναίκα στη ζωή μου. Απίστευτη ήταν η Ιωάννα Λίλη. Αυτή έχω δει έτσι και μια Βραζιλιάνα και είναι οι δύο που θα μου μείνουν. Η κορμάρα η απίστευτη», είπε η Αλέκα Καμηλά.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε η Κατερίνα Καινούργιου που είπε στην Αλέκα Καμηλά: «Καθρέφτη δεν έχεις σπίτι σου; Γιατί επειδή σε έχω δει κι εγώ με το βρακάκι σου μια φορά που αλλάζαμε, έχεις το πιο ωραίο σώμα που έχω δει».

Ο Γιώργος Λιανός έπειτα από αυτή τη συζήτηση αστειεύτηκε λέγοντας: «Επειδή σας έχω δει κι εγώ, κούκλες είστε και οι τρεις. Έχω κάνει το καμαρίνι γεμάτο τρύπες. Τέσσερα, πέντε κάδρα που έχω στο καμαρίνι μου, γιατί τα έβαλα; Για ομορφιά; Άμα τα βγάλεις είναι από πίσω…».