Άκου τι είπαν βραδιάτικα με δύο θεατρικές πεντάδες

«Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» vs «Αμάρτησα για το παιδί σου»

Μία μέρα μετά την Πρωτοχρονιά, το παιχνίδι που όλοι αγαπάμε έρχεται με διπλό χτύπημα! Απόψε στις 21:00 μια καυτή θεατρική αναμέτρηση θα αναστατώσει την prime time.

Αυτήν τη φορά, στο πλατό του «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» καταφθάνουν δύο θεατρικές πεντάδες μες στην… αμαρτία. Από τη μία, «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», δηλαδή οι Τζέση Παπουτσή, Σοφία Βογιατζάκη, Ρέα Τουτουνζή, Παρθένα Χοροζίδου, με αρχηγό τον Πατρίκιο Κωστή, και από την άλλη, η ομάδα «Αμάρτησα για το παιδί σου», δηλαδή οι Θανάσης Βισκαδουράκης, Μαρία Ανδρούτσου, Ζήσης Ρούμπος, Βασίλης Γιακουμάρος, με αρχηγό τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα. Αδρεναλίνη, ανατροπή, και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης στην prime time του Alpha.