Άκου τι είπαν: Απόψε ο μεγάλος τελικός

Ποια ομάδα θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 15.000 ευρώ;

Θα σηκώσουν «Οι Πειρατές της Πανηλειακής» την κούπα του «Άκου τι είπαν!» ή νικήτριες θα αναδειχθούν «Οι Μάνες και οι Παραμάνες»;

Μετά από μία εβδομάδα προημιτελικών, ημιτελικού και καυτού ανταγωνισμού, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται τις δύο καλύτερες πεντάδες της σεζόν για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 15.000 ευρώ! Μία αναμέτρηση πραγματικό θρίλερ, μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Από τη μία, «Οι Πειρατές της Πανηλειακής», που κέρδισαν, από τους προημιτελικούς, το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία. Πέντε συγγενείς που ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νίκη. Απέναντί τους, η πρώτη σε βαθμολογία ομάδα του πρωταθλήματος! Μετά από μία δύσκολη πορεία στην εβδομάδα τελικών, «Οι Μάνες και οι Παραμάνες» τελικά τα κατάφεραν και διεκδικούν τη νίκη στη μεγάλη μάχη!

Ποια ομάδα παίζει την κοινή γνώμη στα δάχτυλα; Ποια ομάδα θα βρει τις πιο δημοφιλείς απαντήσεις; Ποιοι θα σηκώσουν τελικά την κούπα και θα φύγουν με το έπαθλο των 15.000 ευρώ; Τα «στοιχήματα» έχουν ήδη ξεκινήσει για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας πεντάδας!

«Άκου τι είπαν!», Ο Μεγάλος Τελικός, απόψε στις 20:00, στον Alpha.