Αιφνιδίασε ο Κωστόπουλος: «Ξαφνικά μεγάλη τέχνη ο Πλέσσας… άσε με τώρα»!

Δυσφορία του παρουσιαστή με τον Γιάννη Πλούταρχο: «Κοιμήθηκα! Βαρέθηκα»! «Μη μου πεις ότι λέει για τον Σφακιανάκη, θα ξεράσω»!

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Πέτρος Κωστόπουλος άφησε και σήμερα το στίγμα του κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Με αφορμή τη συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με τον Μίμη Πλέσσα, ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό mou. Όταν ο Άρης Καβατζίκης προλόγισε τη συνέντευξη αυτή, ο Πέτρος Κωστόπουλος, στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να αναφέρθηκε στο Νότη Σφακιανάκη αντέδρασε: «Μη μου πεις! Θα ξεράσω εδώ»!  

Με την ολοκλήρωση του βίντεο, το πλάνο έδειξε τον Πέτρο Κωστόπουλο να τον έχει πάρει ο ύπνος από τη βαρεμάρα! Όσοι ώρα σχολίαζαν οι συνεργάτες του τη συνέντευξη, ο παρουσιαστής κοιμόταν.

«Από αυτά που είπε σας έμεινε κάτι; Εγώ κοιμήθηκα. Βαρέθηκα.», είπε ο Πέτρος κάποια στιγμή και εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το περιεχόμενο των δηλώσεων του Πλούταρχου σημείωσε: «Ξαφνικά μεγάλη τέχνη ο Πλέσσας… άσε με τώρα! Όλοι έχουν παίξει με τον Πλέσσα… και ο Ρέμος και η Μαρινέλλα και ο άλλος… Όποιος θέλει να μπει σε μια κολυμβήθρα του Σιλωάμ ρίχνει κι ένα πιάνο με τον Πλέσσα».

Διαβάστε ακόμα:

Η Ζούνη αποκάλυψε στον Κωστόπουλο ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του! 

Το καρφί του Γιώργου Λιάγκα για τον Πέτρο Κωστόπουλο

Ακούγονταν τα γέλια της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό mou! Πάγωσαν όλοι!