Άγριος καβγάς Βερύκιου – Παπανώτα: «Ντροπή σου! Έχεις ξεφύγει! Έχεις κόψει αλυσίδες»!

«Λαϊκίζεις σε τέτοιο βαθμό που σκίζεις τα πτυχία σου και αδικείς τον εαυτό σου»!

Η συζήτηση στο Happy Day για το αν είναι σωστή η αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη ή όχι, δεν άργησε να βγει εκτός ορίων. Με κύριους πρωταγωνιστές της έντονης αντιπαράθεσης τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Παπανώτα, οι κουβέντες που ακούστηκαν στον αέρα ήταν κάτι παραπάνω από σκηρές.

Η φράση του Δημήτρη Παπανώτα: «Όλοι θα δηλώνουν τρελοί και θα πηγαίνουν στον γιο τους και την κόρη τους!», ήταν αυτή που εξόργισε τον Δήμο Βερύκιο. «Ντροπή σου Δημήτρη, γιατί έχεις φοιτήσει στην ιατρική! Ντροπή σου! Δεν βλέπεις; Δεν είσαι φυσιογνωμιστής; Τι διάολο γιατρός είσαι; Λαϊκίζεις σε τέτοιο βαθμό που σκίζεις τα πτυχία σου και αδικείς τον εαυτό σου! Έχεις ξεφύγει! Έχεις κόψει αλυσίδες! Κατάλαβέ το!», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο δημοσιογράφος.

«Καθόλου! Πηδάει κόσμος απ' τα μπαλκόνια Δήμο και ο κόσμος αυτός πρέπει να ξέρει ότι κάποιος φταίει γι' αυτή την κατάσταση!», ανταπάντησε ο Δημήτρης, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να παρεμβαίνει ιδιαίτερα ενοχλημένη: «Εντάξει παιδιά, είστε στην αρένα και ζητάτε αίμα! Αν ζητάμε ανθρώπους να σφαγιαστούν μπροστά μας για να πούμε μπράβο»!

https://www.youtube.com/embed/wlgAAE-O0T8