Άγριο ξέσπασμα Λιάγκα για ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτή η κυβέρνηση θα αποτελέσει πολύ σύντομα παρένθεση»!

«Ψηφίσαμε πρώτη φορά αριστερά και βλέπεις... Παίζουμε λίγο μοντερνιά, είμαι ράπερ και yeah...»

Οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας για τη φωτογραφία με το 500άρικο που ανέβασε στο Instagram η Ελιάνα Μηλιού, αλλά και με τους διορισμούς της μητέρας και του αδελφού του γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Σχινά, μίλησε έξω από τα δόντια στο Πρωινό της Τρίτης.

«Είναι πρόκληση η κόρη του ανθρώπου που σχεδίασε το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει το 500άρικο φωτογραφία στο Instagram. Αυτή είναι η κοροϊδία για μένα. Ο πατέρας σου είναι αυτός που βγήκε στον κόσμο και έγραψε το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ας τη μαζέψει. Ο άλλος το 500άρικο δεν το έχει καν δει»!

«Αυτή η κυβέρνηση απογοήτευσε τον κόσμο. Ψηφίσαμε πρώτη φορά αριστερά και βλέπεις… Παίζουμε λίγο μοντερνιά, είμαι ράπερ και yeah… γίνομαι γραμματέας κόμματος και διορίζω μια φίλη μου, την μητέρα μου και δεν ξέρω και ποιον άλλον. Αυτά είναι τα προκλητικά παιδιά και γι' αυτό δυστυχώς αυτή η κυβέρνηση θα αποτελέσει πολύ σύντομα παρένθεση και θα βγει ο Μητσοτάκης που είναι μια από τα ίδια πάλι. Και φαίνεται τώρα ο Μητσοτάκης ως η λύση στο πρόβλημα, κοιτάξτε που φτάσαμε»!