Άγρια κόντρα παρουσιαστριών αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος

Πως τις «φωτογράφισε»;

Στο τηλεοπτικό πλατό του Μες στην καλή χαρά» βρέθηκε καλεσμένος ο Δήμος Βερύκιος το Σάββατο. Μία μέρα πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου στον Alpha, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε μια μεγάλη κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ δύο συμπαρουσιαστριών της εκπομπής με αφορμή το χρώμα των μαλλιών τους!

«Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον το βίντεο (από το reunion πάρτυ του Μες στην καλή χαρά), έβγαλα πολλά συμπεράσματα. Εσείς στο χώρο της ψυχαγωγίας έχετε το δικό σας Θεό και κυρίως οι γυναίκες της ψυχαγωγικής έχετε και το δικό σας διάβολο. Εγώ σε αυτό το κανάλι είμαι από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, γνωρίζω και τρομερό παρασκήνιο, παραλειπόμενα. Είδα στο βίντεο δύο κυρίες. Αυτές οι κυρίες είχαν διαφορετικό χρώμα μαλλιών στο βίντεο. Ξέρετε τι καβγάδες είχαν κάνει; Πόσες φορές είχαν φτάσει στα ανώτατα  πατώματα της διοίκησης για να βάψει η μία το μαλλί της άλλης άλλο χρώμα, όχι τώρα πριν από πολλά χρόνια. Υποκλίνομαι βλέποντας το βίντεο στη Ναταλία Γερμανού γιατί έδειξε ότι είναι επαγγελματίας, έδειξε ότι η τηλεόραση όπως και όλα τα επαγγέλματα δεν είναι κατοστάρι, είναι μαραθώνιος και θα πρέπει όταν κλείνουμε κύκλους ή παρενθέσεις να μην είμαστε μικρόψυχοι και να βγάζουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας. Διότι ο χρόνος επουλώνει τα τραύματα που αναπόφευκτα δημιουργούνται μέσα από την καθημερινή τριβή.»

Σήμερα στο Happy Day, η ιστορία επαναλήφθηκε και αυτή τη φορά ο δημοσιογράφος «φωτογράφισε» της παρουσιάστριες για τα καλά:
«Είδα δύο πρώην συμπαρουσιάστριες του Μες στην καλή χαρά αγκαλιασμένες αδελφομένες στο Ζάππειο και χάρηκα και λέω κοίταξε τα τι ωραία ζωντανά κορίτσια είναι. Γιατί όταν ήταν στο πλατό μαζί είχε μπει ο διάολος μέσα τους και δεν είχαν άλλον τρόπο να τσακωθούν και τσακωνόντουσαν για τα μαλλιά τους. Ήταν η μία που ήταν παραδοσιακή ξανθιά και σε μεγαλύτερη ηλικία από την άλλη που ήταν σε μικρότερη. Η άλλη ήταν πιο σκούρα. Κάποια στιγμή η κοπέλα πήγε και «άνοιξε» το μαλλί της και σηκώνεται η άλλη η μεγαλύτερη και κάνει ολόκληρη φασαρία μέχρι στους Γερμανούς. Μέχρι τη Μέρκελ κάλεσαν για να λύσει το μεσανατολικό ζήτημα που είχε προκληθεί στο «Μες στην καλή χαρά»

Διαβάστε ακόμα:

Μαραθώνιος αποχαιρετισμός από Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μοίρασε «ευχαριστώ» και έβαλε τα κλάματα!

Μες στην καλή χαρά: Ξέστησαν στον αέρα της εκπομπής το σκηνικό!

Ξέσπασε ο Βερύκιος: «Εάν οι νταβατζήδες του συστήματος σας φιμώνουν δε μπορείτε να κάνετε καλά τη δουλειά σας»

Τα σχόλια του Βερύκιου για την εμφάνιση της Γερμανού – Έξαλλη η Σπυροπούλου