Αγάθωνας: Τα σχόλια του για Eurovision, την εμφάνιση Γαρδέλη στο YFSF και το καρφί στον Σεφερλή!

«Αν ήταν να ξαναπάω στη Eurovision θα πήγαινα με άλλη χώρα!» Τί λέει ο ρεμπέτης για τους Argo;

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε λίγες ώρες πριν τον Α' ημιτελικό της Eurovision ο Αγάθωνας. Ο ρεμπέτης που μαζί με τους KOZA MOSTRA πριν τρία χρόνια εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Ευρωπαικό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Ο Αγάθωνας αναφέρθηκε τόσο στην ελληνική συμμετοχή ευχόμενος καλή επιτυχία, όσο και σε εκείνη της Ρωσίας, την οποία επίσης υποστηρίζει, ενώ σχολίασε και την μεταμφίεση του Σταμάτη Γαρδέλη σε εκείνον στο YFSF.

Για τον Σταμάτη Γαρδέλη και το YFSF: «Και ο κύριος Γαρδέλης τον οποίο συμπαθώ από τις ταινίες του που έβλεπα παλιότερα, δεν μπόρεσε να με μιμηθεί, αλλά πιο πολύ δεν μπόρεσε να με μιμηθεί ο Μάρκος Σεφερλής πρόπερσι σε μια μεσημεριανή εκπομπή. Βλέπουν την επιφάνεια. Πρέπει να συζητήσεις με κάποιον. Για να μπορείς να τον μιμηθείς, πρέπει να κάνεις παρέα μαζί του. Όπως κάνει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όταν ήταν να γυρίσει τον ταξιτζή πήγε και έκανε παρέα με ταξιτζήδες, και είναι πειστικός στο ρόλο του. Ένας άνθρωπος που δεν βρεθήκαμε ποτέ, βάζει την καράφλα, βάζει το μουστάκι και κάνει τον Αγάθωνα»

Για τη δική του συμμετοχή στη Eurovision και τη φετινή: «Η συμμετοχή μας ήταν πάρα πολύ πετυχημένη, μας άρεσε πολύ. Εγώ εξήγησα πάρα πολλές φορές γιατί πήγα αν και δεν είμαι από αυτό το χώρο. Για να βοηθήσω τα παιδιά και να περάσω καλά. Εύχομαι τα παιδιά που πήγαν τώρα, μέσα είναι και ένας φίλος μου ο Αλέξανδρος ο Παπαδόπουλος με τα κρουστά να περάσουν κι αυτοί το ίδιο καλά και να πάρουν και καλύτεροι θέση αν γίνεται. Εγώ νομίζω ότι θα περάσουν στον τελικό. Τώρα από εκεί και πέρα μπαίνουν άλλα πράγματα στη μέση στην ψηφοφορία.

«Αν ήταν να ξαναπάω θα πήγαινα με άλλη χώρα, για να βγάλω και κανά φράγκο γιατί η προηγούμενη Eurovision μας έβαλε και λίγο μέσα. Βεβαίως πληρώσαμε από την τσέπη μας, από το υστέρημα μας πληρώσαμε. Ποια σαντουιτσάκια! Τα εισιτήρια τα αεροπορικά! Πέσαμε σε πολύ τσιγκούνηδες. Ξέρετε οι πλούσιοι έχουν λεφτά γιατί είναι τσιγκούνηδες, άμα δεν ήταν τσιγκούνηδες, δεν θα ήταν πλούσιοι.» ανέφερε τέλος ο τραγουδιστής.