Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε ο …»βασιλικός» του Κρατερού Κατσούλη!

Το ένθετο του «Στα καλά καθούμενα" είχε αγαπηθεί από τον κόσμο...

Με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο Κρατερός Κατσούλης είχε προκαλέσει συζήτηση από την αρχή της παρουσίασης αυτής της στήλης το Σεπτέμβριο του 2014 στην εκπομπή του Epsilon «Στα καλά καθούμενα». Με τους ηθοποιούς και τους τηλεθεατές να διασκεδάζουν με το «Μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γάστρα» ήταν μάλλον προς απογοήτευση όλων όταν αυτό σταμάτησε. Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και απάντησε για τους λόγους για τους οποίους δεν προβάλλεται πια αυτή η στήλη…

«Θα γίνει μόλις έρθεις εσύ να την κάνουμε μαζί. Μόλις έρθεις καλεσμένη μου εσύ θα ξεκινήσει αυτή η ενότητα. Θέλαμε να την ξεκινήσουμε μαζί. Μόλις πεις εσύ το ναι θα γίνει αυτή η στήλη ξανά» είπε ο ηθοποιός, κάνοντας πρόταση στην παρουσιάστρια του Alpha.

«Δεν έκανες καλά που την σταμάτησες. Ήταν ένα καταπληκτικό κομμάτι της εκπομπής» συνέχισε να λέει η Ελένη και ο Κρατερός Κατσούλης εξήγησε τους λόγους της διακοπής της…

«Άκου να δεις, ήταν μια συγκυρία κακή. Έγιναν δύο ακυρώσεις τελευταία στιγμή και δεν μπορούσαμε να το προλάβουμε, γιατί αυτό θέλει μια προετοιμασία: κείμενα που γράφονται πάνω στον άνθρωπο, που τα βλέπει ο άνθρωπος, τα συζητάμε μαζί, τα κάνουμε πρόβα, έχει ολόκληρη δουλειά. Δεν είναι ένα πράγμα, άντε πάμε έτσι. Κι επιπλέον εγώ είχα γυρίσματα και θέατρο πέρυσι, οπότε οι μέρες που μπορούσα εγώ με τις ημέρες που μπορούσε ο καλεσμένος και με το θέατρο και τα γυρίσματα άρχισε να γίνεται δύσκολο.»
Ενώ συμπληρώνοντας αποκάλυψε πως:«Όταν κάναμε το πρώτο με την Ελισάβετ με έπαιρναν τηλέφωνο και με έβριζαν και ήταν φίλοι και συνάδελφοι. Ήταν και η πρώτη φορά και δεν το ήξεραν.

Έξω φρενών η Κωνσταντινίδου με τον Κατσούλη! Έφυγε βρίζοντας! «Άι στο διά…ο»!