Αυτό το επεισόδιο του Botrini’s Project τα είχε όλα…

Δείτε τι έγινε στο πάρτυ για τα γενέθλια της Κατερίνας

Αρχικά οι εκπαιδευόμενοι κλήθηκαν να επαναλάβουν τη διαδικασία παρασκευής ψωμιού, που την πρώτη φορά δεν στέφθηκε για πολλούς με επιτυχία. Ο Φώντας όμως ρεύτηκε δυνατά και αυτό εξόργισε τον Έκτορα που του είπε να φύγει. Ο νεαρός ζήτησε συγγνώμη και παρέμεινε…όχι όμως για πολύ αφού αργότερα τον είδαμε να χάνει αρκετά μαθήματα και να αποχωρεί εντελώς από το project οικιοθελώς.

Οι 12 νέοι, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου μαγείρεψαν μία μεγάλη ποσότητα φαγητού για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, στη Στέγη Πρόνοιας Γερόντων, του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Παράλληλα με την πρακτική αυτή, με αυτό τον τρόπο ο Έκτορας θέλησε να τους δώσει και ένα μάθημα ζωής, βάζοντάς τους να ακούσουν τις ιστορίες μερικών απο τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί.

Οι επίδοξοι μάγειρες όμως βγάλαν λιγο αργότερα τα μαχαίρια και όχι μία αλλά πολλές φορές. Αρχικά στο πάρκο και έπειτα στο πάρτυ για τα γενέθλια της Κατερίνας όπου άρχισαν τα παράπονα και οι αλληλοκατηγορίες. Μέσα σε όλα όμως έπεσε και ένα φιλί…

Δείτε το βίντεο: