«Αυτό που κάνει ο Λιάγκας είναι χαλιά! Στέλεχος του καναλιού έδωσε το “οκ” γι’ αυτό το πράγμα;»

Γιώργος Λιάγκας

«Ούτε στις συνεντεύξεις είναι καλός. Αν είναι να μιλάς όσο μιλάει ο καλεσμένος ή και περισσότερα, δεν είσαι καλός. Ο κόσμος θέλει να παρακολουθεί τι λέει ο Λιάγκας ή τι λέει ο καλεσμένος;».

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Σίλας Σεραφείμ, ο οποίος γι’ ακόμα μία φορά “έσφαξε” τον Γιώργο Λιάγκα για το late night show που παρουσιάζει.

[dfp_ads id=236982]

«Το πόσο εύκολο είναι στο stand up comedy στην Ελλάδα το είδαμε και από τον Λιάγκα. Καταρχάς ο perfomer είναι ανθρωπος είναι άνθρωπος που έχει κάνει stand up comedy. Δεν γίνεται να μην βρίσκεις χειρουργό εκείνη την ώρα και να λες “ποιος είναι ο καλύτερος χασάπης της γειτονιάς; Φερ’ τον”. Δεν γίνεται αυτό. Μόνο στην Ελλάδα, ότι να ναι ο καθένας.

Το πρόβλημα είναι στα στελέχη του καναλιού. Δηλαδή, ένας έδωσε το οκ γι’ αυτό το πράγμα και το συνεχίζουν; Εκτός κι αν λένε “στους τυφλούς, ο μονόφθαλμος”, αλλά πια με το ίντερνετ, δεν υπάρχουν τυφλοί. Δεν υπάρχει ότι επέμενε ο ίδιος, τα στελέχη των καναλιών πληρώνονται για να κάνουν μια δουλειά, να που ότι αυτό δεν μπορείς να το κάνεις, αλλιώς τι τα πληρώνεις;

Αυτό το πράγμα είναι χάλια. Άμα υπάρχει κάποιος που είπε ότι αυτό είναι καλό, αυτό πρέπει να συζητηθεί. Ας ξεκινήσει ο Λιάγκας σε ανοικτό κοινό για να πληρώσει κάποιος να τον δει. Να δούμε αν αντέχει, αν το αγαπά, αν επιμείνει. Αυτό που είδα θέλει πολλή δουλειά. Από δεκανέας ξεκινάς και ανεβαίνεις.

Ούτε στις συνεντεύξεις είναι καλός. Αν είναι να μιλάς όσο μιλάει ο καλεσμένος ή και περισσότερα, δεν είσαι καλός. Ο κόσμος θέλει να παρακολουθεί τι λέει ο Λιάγκας ή τι λέει ο καλεσμένος; Η τηλεόραση έχει κάνει πολλά εγκλήματα σε αυτά τα κομμάτια. Να είστε καλά και λιγότερο… Λιάγκα», είπε ο Σίλας Σεραφείμ.

Δείτε όσα είπε ο Σίλας Σεραφείμ για τον Γιώργο Λιάγκα…