Αυτή είναι η παρουσιάστρια που διεκδικεί μια θέση δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα!

Είναι η επικρατέστερη για να βρεθεί στο πλευρό του την ερχόμενη σεζόν!

Πριν από ένα χρόνο, ο Γιώργος Λιάγκας με μια κίνηση – ματ πέρασε στο δυναμικό του «Λάμψη 92,3». Το «Πρωινό στην Αθήνα» αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα και μέχρι το τέλος της σεζόν αναδείχθηκε σε μία από τις δημοφιλέστερες ραδιοφωνικές εκπομπές.

Φέτος είναι χρονιά αλλαγών για τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποχωρεί από την πρωινή ζώνη της τηλεόρασης μετά από έξι χρόνια επιτυχίας και ετοιμάζει διπλό «χτύπημα», απόγευμα και βράδυ. Ο παρουσιαστής, ωστόσο, αναζητεί παράλληλα και το νέο ραδιοφωνικό του ταίρι. Ποιο είναι, λοιπόν, το πρόσωπο που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής τις περισσότερες πιθανότητες να μας ξυπνάει κάθε πρωί μαζί με τον Γιώργο;

antonia

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zappIT, η Αντωνία Καλλιμούκου είναι η επικρατέστερη για μια θέση δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα στο ραδιόφωνο από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Η απόφαση δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, καθώς υπάρχουν ακόμα δύο πρόσωπα που έχουν περάσει από δοκιμαστικό και όλα αναμένεται να κριθούν τις επόμενες μέρες. Η Αντωνία, όμως, φαίνεται πως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και βρίσκεται πολύ κοντά στο μικρόφωνο της Λάμψης.