Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν θα βγω τώρα να υποδυθώ την μπεμπέκα κι ότι ξαφνικά σηκώθηκα το πρωί και είπα στον Λάτσιο…»

Αφροδίτη Γραμμέλη

«Το Survivor δεν μου άρεσε. Δεν μου αρέσει να...»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σε συνέντευξη της Στη φωλιά των Κου Κου και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, μίλησε για την εμπειρία της στο Late Night και τα όσα έζησε εκεί και σχολίασε το Survivor 2.

«Ήταν καλή εμπειρία το Late Night. Την κρατάμε και πάμε παρακάτω. Θα συνεχίσω τη συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 σε κάτι διαφορετικό. Στην παρούσα φάση αυτό που συζητάω δεν είναι με τον Γιώργο, αλλά ότι με τον Γιώργο θα ξαναβρεθούμε σύντομα και σίγουρα και το θέλω και το πιστεύω.

Εμένα δεν με είχε πάρει ποτέ ο Λιάγκας να μου παραπονεθεί για κάποια κριτική και είναι από τα πρόσωπα που έχω χτυπήσει δυνατά και αρκετά. Οποιοσδήποτε στη θέση του θα πιεζόταν με αυτά που έχει ακούσει το τελευταίο διάστημα.

[dfp_ads id=236982]

Δεν την έχω ψωνίσει, δεν ζω από αυτό. Επίσης είμαι σε μια ηλικία, 45 ετών και δεν θα βγω τώρα να υποδυθώ την μπεμπέκα κι ότι ξαφνικά σηκώθηκα το πρωί και είπα στον Λάτσιο «κάνε με παρουσιάστρια». Στο πλατό είναι όλα ωραία. Το μεγάλο σχολείο της τηλεόρασης είναι το καμαρίνι. Αν πραγματικά μπορούσα να γράφω ένα βιβλίο, που θα το κάνω, θα είναι καμαρινάδα. Αυτά που είδαν τα μάτια μου και άκουσαν τα αυτιά μου δεν τα έχω ζήσει στην ελληνική τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά.

Το Survivor δεν μου άρεσε. Δεν μου αρέσει να είμαστε όλες αδύνατες. Όλες όμορφες με ένα συγκεκριμένο πρότυπο. Μου αρέσουν οι άνθρωποι και με τα παραπανίσια κιλά, μου αρέσουν οι άνθρωποι και με τις ατέλειες, μου αρέσουν οι κανονικοί άνθρωποι και αυτούς θέλουμε να βλέπουμε στην τηλεόραση.

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…