«Άδειασε» τον Βαλάντη η Νάνσυ Παραδεισανού: «Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν κάνει μακροχρόνιες σχέσεις»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι μια μεσοβέζικη συγγνώμη...»

Χαμός στο Happy Day με τις δηλώσεις του Βαλάντη. Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ο Βαλάντης έφτασε στο …τέρμα με τα σχόλια του για τους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή διαφώνησε με τον τραγουδιστή στο ότι ανέφερε παραδείγματα:
«Εκεί που πάει να διορθώσει τη δήλωση του, επειδή την πιστεύει και την εννοεί, τα κάνει χειρότερα, γιατί συνεχίζει και λέει κι άλλες λεπτομέρειες. Είναι μια μεσοβέζικη συγγνώμη. Ζητά συγγνώμη από τη Γαλάνη επειδή την είπε παχύσαρκη, αλλά όχι επειδή πραγματικά την προσέβαλε, αλλά γιατί έχει μάθει ότι κάνει τώρα δίαιτα. Με ενόχλησε που το πήγε σε παραδείγματα. Είναι δικαίωμα του καθένα το τι του αρέσει και πως το διεκδικεί, αλλά όταν βγεις σε μια συνέντευξη…»
Ενώ, στη συνέχεια η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού «άδειασε» τον τραγουδιστή κάνοντας λόγο για τις σχέσεις που είχε μέσα στα χρόνια:
«Εγώ τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Βαλάντης δεν κάνει μακροχρόνιες σχέσεις και δυσκολεύεται να κρατήσει τις γυναίκες δίπλα του. Γιατί δεν είναι δυνατόν όταν έχεις μία σύντροφο η οποία θα πάρει 5 -10 -20 κιλά και είναι μαζί σου, αυτό οφείλεται φαντάζομαι και σε μία άσχημη ψυχολογική κατάσταση που περνάει. Αν αυτός ο σύντροφος δεν έχει τη νοημοσύνη ή δεν σκέφτεται ότι πρέπει να βοηθήσει την κοπέλα που είναι μαζί του για τον οποιοδήποτε λόγο, τι να συζητάμε και τι να λέμε.»