7 χρόνια «Με αγάπη» γιόρτασαν Μαρί Κυριακού και ΑΝΤ1

Σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, η Μαρί Κυριακού και οι συνεργάτες της γιόρτασαν τα επτά χρόνια της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ, που προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1.

Στην εκδήλωση, όπου έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι των ΜΜΕ, στελέχη και εργαζόμενοι του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, προβλήθηκε βίντεο με τις ενέργειες, τις δράσεις, τις αποστολές αλλά και το συνολικό έργο της εκπομπής. Eιδικά για την εκδήλωση είχε ετοιμαστεί σχετικό φωτογραφικό λεύκωμα, από την πορεία των επτά χρόνων της εκπομπής.




Η Μαρί Κυριακού, συγκινημένη αλλά και ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την απήχηση, δήλωσε:

«Γιορτάζουμε 7 χρόνια, 1300 εκπομπές. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι γι’ αυτό που έχουμε καταφέρει. Είμαστε μια πολύ μικρή ομάδα, η οποία προσπαθεί να κάνει μεγάλα πράγματα, αλλά έχουμε πάντα στο πλευρό μας, τον Πρόεδρο μας κ. Μίνω Κυριακού, τον Αντιπρόεδρό μας Θοδωρή Κυριακού και όλους τους ανθρώπους, όλων των τμημάτων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Όποτε έχουμε χρειαστεί τη βοήθειά τους είναι κοντά μας και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Μίνως Κυριακού, ο οποίος δήλωσε:

«Η Μαρί είναι 24 χρόνια στον ΑΝΤ1 και 7 στην εκπομπή. Είναι μια πολύ πετυχημένη εκπομπή με φοβερό έργο. Είμαι πολύ περήφανος γι αυτό, για τη δουλειά που κάνουν. Εύχομαι πάντα επιτυχίες».

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Κυριακού, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το ΜΕ ΑΓΑΠΗ και την υπέροχη δουλειά που κάνει η Μαρί και οι συνεργάτες της. Είναι πολύ σπουδαίο κοινωνικό έργο, στέκεται δίπλα σε πολλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε έτσι γερά για πολύ καιρό».

Ο κ. Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, μίλησε με τα θερμότερα λόγια για το έργο της εκπομπής:

«Επτά χρόνια τώρα, από τον Σεπτέμβριο του 2007 μέχρι και σήμερα, ανελλιπώς, καθημερινά, μία εκπομπή που λειτουργεί σαν πλατφόρμα συνεισφοράς, μία εκπομπή που είμαστε όλοι περήφανοι που την έχουμε. Αθόρυβα σε καθημερινή βάση, δίνει βήμα σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια αλλά και σε εκείνους που θέλουν να προσφέρουν. Και νομίζω ότι είναι το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελληνική τηλεόραση που καθημερινά προσφέρει τόσο πολύ».