Blind Taste: Νέα σεζόν, νέοι παίκτες, νέες συνταγές, νέες κόντρες, νέοι νικητές! – Δείτε το τρέιλερ

Blind Taste

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα στο Star η δεύτερη σεζόν του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Νέα σεζόν, νέοι παίκτες, νέες συνταγές, νέες καινοτομίες, νέες κόντρες, νέοι νικητές! Πάντα όμως η ίδια «ανεβασμένη» διάθεση για γαστριμαργικές προκλήσεις και φιλικούς… διαξιφισμούς για την ανάδειξη του «άρχοντα» της κουζίνας του Blind Taste!

blind1 blind2 blind3

Κάθε εβδομάδα, 4 διαγωνιζόμενοι θα συναγωνίζονται καθημερινά στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής, που θα τους αναθέτει ο διακεκριμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν.

Με την ολοκλήρωση του πιάτου ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος από τη νέα σεζόν όχι μόνο σχολιάζει το κάθε πιάτο, αλλά θα δίνει κι έναν έξτρα βαθμό για το στήσιμο – διακόσμηση πιάτου (food styling). Η βαθμολογία ορίζεται από το 0 έως το 2.

blind4blind5

Στον ανανεωμένο χώρο της γευσιγνωσίας, από τη νέα σεζόν, θα μεταφέρεται ένας παίκτης κάθε φορά. Εκεί, με δεμένα τα μάτια και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο απέναντί του καλείται δοκιμάσει όλα τα πιάτα και να τα βαθμολογήσει από το 0 έως το 5. Γιατί μπορεί όλοι να εκτελούν την ίδια συνταγή αλλά η γεύση και η επιτυχία διαφέρει από πιάτο σε πιάτο και εξαρτάται απόλυτα από τη σωστή διαχείριση των υλικών και του χρόνου σε κάθε συνταγή.

blind6

blind7

Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι τρεις παίκτες μεταφέρονται στο «master booth» έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παρακολουθούν μέσω οθόνης τις βαθμολογίες, που βάζει ο συμπαίκτης τους στο χώρο της γευσιγνωσίας, ένας χώρος, που τους επιτρέπει… να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους επί της βαθμολογίας και όχι μόνο!

blind8blind9

[dfp_ads id=236982]

Με την ολοκλήρωση της βαθμολογίας, οι παίκτες αποχωρίζονται το μαντήλι, με το οποίο είχαν δεμένα τα μάτια τους και έρχονται αντιμέτωποι με την…ωμή αλήθεια!

Στη συνέχεια, ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος δοκιμάζει και βαθμολογεί την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Την τελευταία μέρα, την ημέρα του τελικού, οι παίκτες βαθμολογούν από το 0 μέχρι το 10.

blind10 blind11 blind12 blind13 blind14 blind15

Ο παίκτης, που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού επάθλου των 1.000 ευρώ και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται με τρεις νέους συμπαίκτες για μία ακόμη εβδομάδα διεκδικώντας 1.000 ακόμη ευρώ!

Δείτε το τρέιλερ του Blind Taste: