Ο Τροχός της τύχης επιστρέφει! Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έγινε οφθαλμίατρος με βοηθό τη σέξι νοσοκόμα Τζούλια Νόβα!

Ο τροχός της τύχης
Δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν του τηλεπαιχνιδιού!

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου γυρίστηκε το τρέιλερ του «Τροχού της Τύχης» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2016 – 2017. Ο «Τροχός της Τύχης» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 18:50 (Δευτέρα έως Παρασκευή). Για τις ανάγκες του γυρίσματος ο Πέτρος Πολυχρονίδης φόρεσε την ιατρική μπλούζα και έγινε… οφθαλμίατρος με βοηθό τη σέξι νοσοκόμα Τζούλια Νόβα!

Το concept του τρέιλερ θέλει έναν ασθενή να έχει έρθει στο ιατρείο του «γιατρού» Πέτρου Πολυχρονίδη για να ελέγξει την όρασή του λέγοντας σύμφωνα. Η «νοσοκόμα» Τζούλια Νόβα επιβεβαιώνει με τις εκφράσεις της αν έχει μαντέψει σωστά. Ο Πέτρος είναι δίπλα του, αλλάζει τους φακούς για να τον βοηθήσει και τον ενθαρρύνει να πει τη νικητήρια φράση, που αποκαλύπτεται σιγά – σιγά στον πίνακα. Και η φράση δεν είναι άλλη από μια μεγάλη αλήθεια για τον «Τροχό της Τύχης» «ΟΠΟΙΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ»!

Ο τροχός της τύχης troxos2 troxos3 troxos4 troxos5 troxos6 troxos7 troxos8 troxos9 troxos10 troxos11

Ο Πέτρος, η Τζούλια και ο ασθενής – παίκτης, πανηγυρίζουν με χορό, κομφετί και δυνατή μουσική τη νίκη! Το γύρισμα έγινε σε ένα πραγματικό οφθαλμιατρικό ιατρείο και ο Πέτρος Πολυχρονίδης έλεγε με χιούμορ στο συνεργείο «Επιτέλους, το όνειρο της μάνας μου έγινε πραγματικότητα! Είμαι γιατρός!». Όλα κύλησαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα αν και ο Πέτρος με την Τζούλια είχαν μεγάλο άγχος με τα εργαλεία και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό για να μην κάνουν κάποια «ανεπανόρθωτη ζημιά» λόγω άγνοιας!

Ο Πέτρος δήλωσε για τη νέα σεζόν του παιχνιδιού «Θέλουμε να κάνουμε καλά όλους τους τηλεθεατές! Τους καλούμε να έρθουν στο studio, για να κερδίσουν δώρα, μετρητά, ακόμα και ένα αυτοκίνητο. Πέρσι δώσαμε 2 αυτοκίνητα, ο στόχος φέτος είναι το 2×3 τουλάχιστον!». Γιατί και αυτή τη σεζόν στο Star «Όποιος γυρίζει, κερδίζει!» ακόμα και ένα αυτοκίνητο! Ο «Τροχός της Τύχης» από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 18:50, καθημερινά στο Star!

Το τρέιλερ του Τροχού της Τύχης: