The 2night Show: Οι σημερινοί καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Απόψε στις 23:15 στον ΑΝΤ1.

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, λίγο πριν την αλλαγή του νέου χρόνου, το πλατό του The 2night Show, πιο γιορτινό από ποτέ, γεμίζει με μελωδίες σαξοφώνου από τον σαξοφωνίστα Σωτήρη Τάτση.

The 2night Show

Ο Γρηγόρης υποδέχεται τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος μας μιλάει για τις πολλαπλές δράσεις και το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Οργανισμός εδώ και 21 χρόνια καθώς και για τη σύνδεση του ΑΝΤ1 με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

The 2night Show

Με skype σύνδεση από τη Νέα Υόρκη, στο The2night Show, βλέπουμε την Ελληνίδα plus size model Αννούλα Δρίτσα. Μας μιλάει για την πορεία και την καριέρα της στην Αμερική ως μοντέλο για γυναίκες με μεγάλα μεγέθη. Μας

Λίγο πριν τη νέα χρονιά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι αστρολογικές προβλέψεις από το The2night Show. O Κώστας Λεφάκης είναι μαζί μας και μας μιλάει αναλυτικά για όλα τα ζώδια και πως διαγράφεται η πορεία τους το 2017.

Έρχεται και ομορφαίνει το πλατό. Παίζει και τραγουδάει ζωντανά. Μαζί μας στο The2night Show ο Κώστας Μαρτάκης.

The 2night Show

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος δε θα μπορούσε να λείπει από το σημερινό The 2night Show για να σχολιάσει την επικαιρότητα και να κλείσει η χρονιά!

The 2night Show