The 2night Show: Πρεμιέρα για Γρηγόρη Αρναούτογλου – Οι πρώτοι του καλεσμένοι

Πρεμιέρα απόψε στις 23:15...

Το ξεχωριστό late night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επιστρέφει ακόμα πιο εκρηκτικό απόψε, και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:15, με guest star τον Δημήτρη Σταρόβα.

[dfp_ads id=236982]

Η πρώτη εκπομπή της σεζόν ξεκινά δυναμικά με την Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει ποδαρικό στο Τhe 2night Show και να μας αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι της συμβαίνει όταν αγχώνεται. Συζητά με τον Γρηγόρη για πολλά ενδιαφέροντα θέματα και μας ανοίγει την καρδιά της για όλα όσα την απασχολούν.

Μαζί μας θα βρίσκεται και ο Νίκος Κουρκούλης, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Θα απολαύσουμε τον γνωστό τραγουδιστή σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ θα τον ακούσουμε να ερμηνεύει ζωντανά, γνωστές επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια.

night2

Σε μια σπάνια κοινή τους τηλεοπτική συνέντευξη το ζευγάρι Αθηνά Μαξίμου και Αιμίλιος Χειλάκης έρχονται στο Τhe 2night show και μας μιλούν για την γνωριμία τους, τον ερωτά τους και τον γάμο τους. Ποιο είναι το πάθος του Αιμίλιου και σε τι δοκιμασία υποβάλλει ο  Γρηγόρης την Αθηνά;

Στο Τhe 2night show της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου, ο Γρηγόρης φιλοξενεί την τραγουδίστρια Αλέξια, η οποία μας αφηγείται ιδιαίτερες στιγμές από την ζωή της και την καριέρα της στο Λος Άντζελες. Παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα μας ταξιδεύει μουσικά με την φωνή της και μας συγκινεί.

night5

Ο Φάνης Μουρατίδης, έρχεται στο πλατό της εκπομπής, παίζει ένα πρωτότυπο παιχνίδι με τον Γρηγόρη που θα σας ενθουσιάσει, ενώ δε διστάζει να μας αποκαλύψει την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του!

night4

Μας έκανε όλους περήφανους σηκώνοντας στις πλάτες του 238 κιλά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κερδίζοντας το Χρυσό Μετάλλιο. Στην παρέα του Τhe 2night show, έρχεται ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος, ο οποίος μας μιλάει για την αγάπη του για το άθλημα του, για το bulling  που έζησε παιδί και για τον διορισμό που περιμένει τόσα χρόνια στο δημόσιο.

night3

Ο Πρώτος των Πρώτων στις Πανελλήνιες εξετάσεις, Κυριάκος Μπίρμπας, με σύνδεση skype από την Πάτρα, μας εξομολογείται το πως κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή καθώς και πως βιώνει αυτή του την επιτυχία.