The 2night Show: Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

The 2night Show

Δείτε ποιοι θα επισκεφθούν το πλατό της εκπομπής!

Tην Τετάρτη 1 Μαρτίου στις 23.15, στο πλατό του The 2night Show έρχονται οι Μάρκος Σεφερλής, Βαγγέλης Περρής και Νίκος Ορφανός.

[dfp_ads id=236982]

Ο Μάρκος Σεφερλής συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη στο The2night Show και ενώνουν τις δυνάμεις του στο παιχνίδι της μαγειρικής… Ο Μάρκος μας αποκαλύπτει ότι ο γιος του θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής και μας μιλάει για την γυναίκα του Έλενα Τσαβαλιά με λόγια αγάπης.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής έρχεται στο The2night Show.  ‘Ένας ταύρος στο πλατό, και σκηνικό ροντέο. Τι γίνεται στο στούντιο όταν ο Γρηγόρης προσπαθεί να πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα; Η συνέχεια άκρως απολαυστική…

The 2night Show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο The2night Show τον ηθοποιό Νίκο Ορφανό σε μία εκ βαθέων συνέντευξη. Μας διηγείται την εμπειρία του από την πολιτική και παίζει ζωντανά με την κιθάρα του αγαπημένα τραγούδια.

The 2night Show

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου ο Γρηγόρης υποδέχεται τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.  Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες του από την πολύχρονη πορεία του στη δημοσιογραφία και σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

The 2night Show

Μαζί μας και ο ηθοποιός Άγγελος Αντωνόπουλος σε μία άκρως αποκαλυπτική συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μας μιλάει για τη ζωή του, την καριέρα του και μας διηγείται άγνωστες ιστορίες από τις αγαπημένες  Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη.

The 2night Show

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια Τάνια Καρρά έρχεται στο The2night Show. Μας εκμυστηρεύεται προσωπικές πληροφορίες , παίζει μαζί μας και τραγουδάει ζωντανά.

The 2night Show