The 2night show: Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 23:15.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στο πλατό του The2night Show την εκθαμβωτική Νατάσα Θεοδωρίδου. Παίζει GIVE ME 5’ με τον Δημήτρη Σταρόβα και αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το υπέροχο χιούμορ της. Τραγουδάει ζωντανά με την κιθάρα του Δημήτρη το νέο της τραγούδι «Αν είχα μείνει» και μας ταξιδεύει μουσικά σε παλιές αγαπημένες επιτυχίες της.

[dfp_ads id=236982]

Επόμενη καλεσμένη του The2night Show, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μας έρχεται από τη σειρά «Οι Συμμαθητές» με πολύ ανανεωμένο look και μας μιλάει για τη μεγάλη της αγάπη, την οικογένεια της. Τραγουδάει ζωντανά με τον κιθαρίστα της και τον Δημήτρη Σταρόβα. Τι βοήθεια ζητάει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου από το κοινό του The2night Show για τη νέα της μπάντα;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο The2night Show τον ποινικολόγο και δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγο Σωκράτη Προβατά. Ο Σωκράτης μοιράζεται μαζί μας πολύ προσωπικές πληροφορίες, μας αποκαλύπτει ότι είναι ο πρώτος δικηγόρος που ανέλαβε υπόθεση με πνευματικά δικαιώματα στην Ελλάδα και εξομολογείται ότι όνειρό του ήταν να γίνει ηθοποιός.

provatas

Η πολύ γλυκιά ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου έρχεται στο The2night Show και μας μιλάει για τις δουλειές της, τα σχέδιά της και μας αποκαλύπτει πώς αντέδρασε ο αδερφός της όταν εκείνη μιλούσε στο τηλέφωνο με το πρώτο της φλερτ..

troufakou