The 2night Show: Οι καλεσμένοι της εβδομάδας

Ποιοι θα επισκεφτούν το πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Το ξεχωριστό late show, The 2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 00.15 και Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 00.40, μετά τα μεσάνυχτα.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 00.15, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μιλάει για την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε και μας αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες.

Γιώργος Μαυρίδης και Γρηγόρης Αρναούτογλου ανταγωνίζονται στο ποδοσφαιράκι.. Ο Γιώργος Μαυρίδης έρχεται στο The2night Show και κάνει μεταξύ άλλων έναν απολογισμό της μέχρι τώρα τηλεοπτικής του πορείας.

Στο πλατό του The2night Show έρχεται και η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή. Μας μιλάει για την πολιτική, τη δημοσιογραφία και τη ζωή της στα έδρανα της Βουλής.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 00.40, μαζί μας στο The2night Show, η Ελεονώρα Μελέτη σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μιλάει για τις τηλεοπτικές προτάσεις που απέρριψε και μοιράζεται μαζί μας προσωπικές πληροφορίες.

Ακόμη: Στο The2night Show, και τις δύο μέρες, παίζουμε το «Παιχνίδι με τις Ομπρέλες», το νέο παιχνίδι της εκπομπής που σπάει ταμεία και μοιράζει μεγάλα δώρα στους τηλεθεατές.