The 2night Show: Οι καλεσμένοι της εβδομάδας

The 2night Show

Ποιοι θα επισκεφτούν το πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Tην Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 23.15, στο πλατό του The 2night Show έρχονται οι Παύλος Χαϊκάλης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Μπέττυ Μαγγίρα και  Πολύνα Γκιωνάκη.

Ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «καβαλάνε τις μηχανές τους και βολτάρουν». Ο ταλαντούχος ηθοποιός μας μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, την οικογένειά του, την υποκριτική και μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του από την πολιτική.

The 2night Show

Συναντιούνται για πρώτη φορά σε τηλεοπτική συνέντευξη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Αντώνη Καφετζόπουλο σε μια εκ βαθέων συνέντευξη με πολλές αποκαλύψεις για τον ίδιο αλλά και πρόσωπα του θεάτρου και της μουσικής.

The 2night Show

Μπαίνει στο στούντιο με τον αέρα του μιούζικαλ “Mamma Mia”. Στο The2night Show έρχεται η  Μπέττυ Μαγγίρα, παίζει μαζί μας, τραγουδάει ακαπέλα και μας εκμυστηρεύεται προσωπικές πληροφορίες..

The 2night Show

 

Η κόρη του Γιάννη Γκιωνάκη, Πολύνα Γκιωνάκη συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The2night Show σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, για τους οικογενειακούς δεσμούς,  την αγάπη της για την υποκριτική και τα λάθη που έχει κάνει.

The 2night Show

Το The2night Show γεμίζει και τα Σαββατόβραδά μας. Αυτό το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 22.15, υποδεχόμαστε τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Μελίνα Μακρή, Πέτρο Ιακωβίδη και Σταμάτη Din Dan Done.

Βλέπουμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα σε δικάβαλο και μαζί τους, σε δική του μηχανή, τον ηθοποιό Πυγμαλίωνα  Δαδακαρίδη. Μουσική, αυτοκινητόδρομος και ένα μηχανόβιο video clip στο οποίο πρωταγωνιστούν και οι τρεις..

The 2night Show

Πολλή μουσική στο πλατό του The2night Show, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου! Η Μελίνα Μακρή, μας εξηγεί για ποιους λόγους αποχώρησε από τους Vegas, μας μιλάει για τη σόλο καριέρα της και την αλλαγή στο ρεπερτόριο της. Παίζει μαζί μας και τραγουδάει ζωντανά, παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα.

The 2night Show

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και ανερχόμενο αστέρι στα μουσικά πράγματα, Πέτρος Ιακωβίδης, μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες του, παίζει και τραγουδάει στο πλατό του The2night Show.

The 2night Show

Τι θα κάνει ο Σταμάτης Din Dan Done αν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν τον κάνει κουμπάρο στον γάμο του; Ο Σταμάτης παίζει μαζί μας 2 νέα παιχνίδια, δημιουργεί την πιο ευφάνταστη τούρτα και μαγειρεύει με …«ξένα χέρια»!

The 2night Show