The 2night Show: Οι καλεσμένοι της εβδομάδας

Ποιοι θα βρεθούν στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Το ξεχωριστό late show, The 2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 10 και Πέμπτη 11 Μαΐου στις 00.15, μετά τα μεσάνυχτα.

Την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 00.15, στο The2night Show υποδεχόμαστε την αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου. Πόσο διαφορετική είναι η Μαρία του ΣΟΥ-ΚΟΥ από τη Μαρία του “Your Face Sounds Familiar”; Την απάντηση μας τη δίνει η ίδια η Μαρία.

Η Ευαγγελία Αραβανή συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show σε μία απολαυστική συνέντευξη. Παίζουν καραόκε μαζί με τον Γρηγόρη, ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας αναλαμβάνει τον ρόλο του αυστηρού κριτή.

Την Πέμπτη 11 Μαΐου, στο πλατό του The2night Show, υποδεχόμαστε τους Kings. Το ελληνικό μουσικό συγκρότημα που έγινε γνωστό με το τραγούδι «Όπου με πας», μας τραγουδάει ζωντανά και μας ξεσηκώνει.

Ακόμη: Στο The2night Show, έρχεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μας μιλάει για την τηλεοπτική της εμπειρία και μας αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι παιχνίδι.