The 2night Show: Οι καλεσμένοι της εβδομάδας

Ποιοι θα βρεθούν στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους, τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πολλές εκπλήξεις και απολαυστικά στιγμιότυπα, επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Απριλίου στις 00.15, μετά τα μεσάνυχτα.

Την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 00.15, στο The2night Show έρχεται η Shaya. Μιλάει μεταξύ άλλων για την εγκυμοσύνη της και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της δείχνει.. πώς να αλλάζει πάνες ζωντανά στο πλατό.

Μαζί μας και η  Ευαγγελία Δερμετζόγλου, Μας μιλάει για την τηλεοπτική της εμπειρία, αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι παιχνίδι, ενώ μας ανακοινώνει στο πλατό του The2night Show ότι φέτος το καλοκαίρι παντρεύεται.

Τη γνωρίσαμε ξανθιά και την υποδεχόμαστε μελαχρινή. Την Πέμπτη 27 Απριλίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την Αμαρυλλίς, σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Επιπλέον, την απολαμβάνουμε να τραγουδάει ζωντανά στο πλατό.

Μαζί μας και ο Πάνος Αργιανίδης. Μιλάει για την πρόσφατη τηλεοπτική του εμπειρία και μας αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες.