The 2night Show: Οι καλεσμένοι της εβδομάδας!

The 2night Show

Ποιοι θα βρεθούν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Tην Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 23.15, στο πλατό του The2night Show έρχονται οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Σάκης Κεχαγιόγλου, Μιχάλης Μαρίνος και με σύνδεση Skype από το Δουβλίνο ο Μάριος Ιορδάνου με τη Σοφία Καζαντζιάν.

[dfp_ads id=236982]

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη στο The2night Show σε μία εκ βαθέων συνέντευξη. Μας εξομολογείται προσωπικές πληροφορίες και μας εκμυστηρεύεται πως διαχειρίστηκε μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της.  Γιατί χαρακτηρίζει δύσκολο παιχνίδι το «Κάνε Παζάρι»;

Ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου, έρχεται στο The2night Show αυτή την Τετάρτη 29 Μαρτίου και σχολιάζει με το δικό του τρόπο τις γνωστές και επίκαιρες υποθέσεις που έχει αναλάβει.

The 2night Show

Μαζί μας και ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος,  με το μοναδικό του στυλ. Τι αποκαλύπτει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο ξεχωριστός ηθοποιός για τις συνεντεύξεις που δίνει;

The 2night Show

Με σύνδεση Skype από το Δουβλίνο, ο Μάριος Ιορδάνου και η γυναίκα του Σοφία Καζαντζιάν σε μία μοναδική συζήτηση με τον Γρηγόρη. Μας περιγράφουν τις δύσκολες στιγμές που βιώσαν στο τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο και τα συναισθήματα τους.

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου ο Γρηγόρης υποδέχεται την ηθοποιό Λίνα Σακκά σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή και για το πόσο περήφανη νιώθει για το παιδί της.

The 2night Show

Με το «φλογερό» της ιταλικό ταμπεραμέντο έρχεται στο The2night Show, η Φλορίντα Πετρουτσέλι.  Μας μιλάει για τα προσωπικά της και για πρώτη φορά, τηλεοπτικά, τραγουδάει ζωντανά στο πλατό ιταλικά τραγούδια. Η συνέχεια άκρως απολαυστική…

The 2night Show

Έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί στην τηλεόραση. Μαζί μας η Άρτεμις Αλεξανδράτου. Μας μιλάει για  τη σχέση της με την αδερφή της Τζούλια και τραγουδάει ζωντανά στο πλατό του The2night Show.

The 2night Show

Το The2night Show υποδέχεται το νικητή του “The Voice”, Γιάννη Μαργάρη ο οποίος μας  τραγουδάει live στο πλατό.

The 2night Show