The 2night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σήμερα στις 23:15 στον ΑΝΤ1.

H Βίκυ Κάβουρα, πιο εντυπωσιακή από ποτέ επισκέπτεται αυτή την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου το πλατό του The2night Show, με άκρως αποκαλυπτική διάθεση.. Η όμορφη ηθοποιός εξομολογείται στον Γρηγόρη γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμη ο κατάλληλος σύντροφος για εκείνη.

Ο Τάσος Μπουγάς, γνωστός και ως «Πλανητάρχης» αποδέχεται την πρόσκληση του Γρηγόρη  και έρχεται στο The2night Show. Με το νέο του ζευγάρι γυαλιά προκαλεί αίσθηση στο πλατό και μοιράζεται μαζί μας τη γνωριμία του με το μεγάλο λαϊκό μουσικοσυνθέτη Άκη Πάνου.

night12

Κατακτά και αναστατώνει τα παρκέ. Μαζί μας αυτή την Τετάρτη η διεθνής μπασκεμπολίστρια Ζωή Δημητράκου. Μας μιλάει για την καριέρα της στο εξωτερικό και δε διστάζει να αποκαλύψει στον Γρηγόρη τι διαφορά ύψους έχει με τον αρραβωνιαστικό της.

night13

Έχει κάνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό στο χώρο του μόντελινγκ. Ο Αλέξης Παππάς, αφήνει στην άκρη τον ρόλο του μοντέλου και πλέον συμμετέχει στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Δίδυμα Φεγγάρια» και μας μιλάει για τις γυναίκες και στο τέλος δέχεται την πρόκληση του Γρηγόρη να παίξουν ποδοσφαιράκι.