X Factor: Ο Γιώργος Θεοφάνους έχασε ακόμα έναν παίκτη!

X Factor

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 3ο live του δημοφιλούς talent show!

Μετά από μια δύσκολη μονομαχία που έδωσαν ο Αντώνης Φωκάς και η Χριστιάνα Μπούνια -οι παίκτες του X Factor που ψηφίστηκαν λιγότερο από το τηλεοπτικό κοινό- στο 3ο live αποχώρησε ο Αντώνης. Τον παίκτη στήριξε μόνο ο μέντοράς του, Γιώργος Θεοφάνους, καθώς οι άλλοι τρεις κριτές ψήφισαν να παραμείνει στο παιχνίδι η Χριστιάνα.

antonis030616

00:30 Οι δύο παίκτες που ψηφίστηκαν λιγότερο από το κοινό είναι ο Αντώνης Φωκάς από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους και η Χριστιάνα Μπούνια από την ομάδα της Τάμτα. Οι δυο τους θα δώσουν μια τελευταία μάχη για να πείσουν τους κριτές. Μόνος ένας θα παραμείνει στο show…

00:22 Οι κριτές και οι ομάδες τους μπαίνουν στη σκηνή. Η κρίσιμη ώρα έφτασε! Ποιος θα αποχωρήσει απόψε;

00:09 Καλεσμένοι στο αποψινό X Factor οι Vegas!

vegas040616

23:48 Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς κλείνει απόψε με την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα και τη Νωαίνα. Το κορίτσι με το μουστάκι ερμηνεύει το “The show must go on” των Queen. Τα σχόλια διίστανται.

23:38 Ο Ίαν Στρατής τραγούδησε το “Billie jean” με έναν ιδιαίτερο, δικό του τρόπο και κλέβει τις εντυπώσεις!

23:19 Η Τάνια Μπρεάζου, με το “Crazy in love” της Beyonce, εντυπωσιάζει τους πάντες.

23:10 Αυτή τη φορά, ο Αντώνης Φωκάς με το «Εξ’ αιτίας σου» του Νίκου Οικονομόπουλου καταφέρνει να πείσει τους κριτές.

22:49 Ο Πιλάτος Κουνατίδης, με το «Όπως παλιά» του Βασίλη Καρρά, ζει το τραγούδι και παρασύρει το κοινό. Ωστόσο, ο Γιώργος Θεοφάνους είναι κατηγορηματικό «Έκανες για το Your Face Sounds Familiar κάτι παραπάνω, παρά για μας».

22:39 Από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη, οι “Stereo Soul” με το “Blurred lines” των Pharell, Robin Thicke, ξεσηκώνουν το κοινό από το πρώτο δευτερόλεπτο! Και αυτή την εβδομάδα οι δύο διαγωνιζόμενοι εισέπραξαν τα καλύτερα σχόλια από την κριτική επιτροπή.

22:12 Για τον Ανδρέα Λέοντα το αποψινό κομμάτι είναι μια πρόκληση. Ο διαγωνιζόμενος ερμηνεύει το «Θες» που έγραψε ο Στέφανος Κορκολής και αγαπήσαμε από τη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου. Η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν εντυπωσιάζονται. Ο Γιώργος Θεοφάνους διαφωνεί μαζί τους.

22:04 Την προηγούμενη εβδομάδα η Χριστίνα Ζαντή βρέθηκε πολύ κοντά στην αποχώρηση, αλλά τελικά κατάφερε να παραμείνει. Απόψε, με το “I who have nothing” του Ben e. King διεκδικεί την παραμονή της στο show. Οι κριτές έχουν μόνο καλά λόγια να της πουν.

21:47 O Αλέξανδρος Πιτσάνης, από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα είναι ο δεύτερος που ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του X Factor. Με το «Πούλα με» των Πυξ Λαξ καταφέρνει να αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές.

21:38 Η Χριστιάνα Μπούνια, από την ομάδα της Τάμτα, ανοίγει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς με το “My Immortal” των Evanescence. Με ένα σκηνοθετικό εύρημα εντυπωσιάζει στη σκηνή, ωστόσο, τα σχόλια που παίρνει για την ερμηνεία της είναι μέτρια.

21:30 Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν. Μπορείτε να ψηφίσετε τους παίκτες που θέλετε να παραμείνουν στο παιχνίδι.

21:24 Η Ευαγγελία Αραβανή στρέφει πάνω της όλα τα βλέμματα τη στιγμή που μπαίνει στο πλατό. Οι λόγοι είναι οφθαλμοφανείς…

arav030616

21:20 Οι τέσσερις κριτές παίρνουν θέση…

krites030616

21:18 Ο Σάκης Ρουβάς δίνει το σύνθημα της έναρξης… Έτοιμοι;

sakis1030616

Το X Factor επιστρέφει απόψε στον ΣΚΑΪ, με τους δέκα φιναλίστ να διαγωνίζονται στο τρίτο live. Τα τραγούδια που θα ακουστούν απόψε είναι:

Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους: Ο Ίαν Στρατής με το “Billie jean”, ο Αντώνης Φωκάς με το «Εξ’ αιτίας σου» (που έχει ερμηνεύσει: Νίκος Οικονομόπουλος), ο Ανδρέας Λέοντας με το «Θες» (που έχει ερμηνεύσει ο Δημήτρης Μητροπάνος).
Από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα: Ο Πιλάτος Κουνατίδης με το «Όπως παλιά» (που ερμηνεύει ο Βασίλης Καρράς), ο Αλέξανδρος Πιτσάνης με το «Πούλα με» (που ερμηνεύουν οι Πυξ Λαξ), η Νωαίνα με το “The show must go on” των Queen.
Από την ομάδα της Τάμτα: Η Χριστίνα Ζαντή με το “I who have nothing” του Ben e. King, η Τάνια Μπρεάζου με το “Crazy in love” της Beyonce, η Χριστιάνα Μπούνια με το “My Immortal” των Evanescence.
Από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη: οι “Stereo Soul” με το “Blurred lines” των Pharell, Robin Thicke.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι 10 συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους για να ακούσουν την ετυμηγορία του κοινού. Ο Σάκης Ρουβάς με βάση την ψηφοφορία του κοινού θα ανακοινώσει τους δύο διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους, οι οποίοι θα κληθούν να ερμηνεύσουν ακόμη ένα τραγούδι. Τον τελικό λόγο θα τον έχει η κριτική επιτροπή η οποία θα κρίνει και θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα αποχωρίσει από το The X Factor.